zondag 10 november 2019

Trap ideeen

Bekijk het bord Verf trap van jawstegeman op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Verf trap , Trap en Verf. Lees hier al onze blogberichten omtrent trap ideeën.


Trappen hebben een belangrijke functie in huis. Een lift is een alternatief van de trap , maar de meeste mensen met meerdere verdiepingen in huis hebben een trap. Ontdek de beste ideeën om je trap te renoveren.

Vraag gratis offertes aan en bespaar. De duur en kosten van de plaatsing van een nieuwe trap zijn uiteraard afhankelijk van de soort trap. Het plaatsen van een gewone rechte trap , wenteltrap of spiltrap kost gemiddeld genomen tussen de 4en 6euro. De trap is vaak het eerste wat je ziet als je een woning binnenloopt. Het is een belangrijk onderdeel in de uitstraling van het gehele interieur.


Ziet jouw trap er dus niet meer als nieuw uit, is hij beschadigd of wil je hem gewoon in een nieuw kleurtje steken? Door je trap te schilderen geef je hem een compleet nieuwe en frisse look. Bekijk de mooiste woon- en interieur projecten en doe inspiratie op voor jouw trap.

De leukste ideeën en inspiratie voor je eigen droomhuis! Bij deze situatie zijn de treden opnieuw dichtgemaakt. De steunpilaar van de trap is vervangen door drie stevige wanden die met dikke balken onder de trap zijn bevestigd en tevens de trap dragen: een tegen de korte muur, een tegen de lange muur en een haaks op de lange muur.


Aan deze wandjes zijn zowel de boekenplanken als het bureaublad bevestigd. Een mooie trap kan immers de perfecte eyecatcher zijn die je woning extra stijl geeft. Is jouw trap aan vernieuwing toe?


Ontdek wat de mogelijkheden van traprenovatie zijn, enkele trap ideeën en zet je trap en trapleuning in de kijker! Hoe dan ook moet je een beslissing maken voor het materiaal. Er zijn bijvoorbeeld stalen trappen , houten trappen , glazen trappen of trappen gemaakt van verschillende materialen gecombineerd. Een trap moet in de eerste plaats stevig zijn, zodat je er veilig gebruik van kunt maken maar als je een stap verder gaat kies je ook voor een trap met een bijzonder uiterlijk.


Zo breng je jouw interieur naar een hoger niveau. Een trapleuning is een element waarmee je veel kanten op kunt. Laat je inspireren door deze bijzondere trappen ! Door de zwevende treden lijkt het alsof er een open ruimte is gecreëer de trap zweeft echt. Bedoeld voor buiten, maar het kan ook binnen erg mooi staan, de draaiende trap rond een stalen buis. De trap zelf neemt minder vloeroppervlak in beslag dan de klassieke opstelling.


Een houten trap , een metalen trap , een betonnen trap , … Aan materiaalkeuze geen gebrek wanneer je een nieuwe trap bestelt.

Maar je krijgt pas écht vuurwerk als je die verschillende materialen creatief met elkaar gaat combineren. Een betontrap staat heel mooi als je hem (deels) bekleedt met hout of tapijt. Je loopt er waarschijnlijk dagelijks op om van de ene naar de andere verdieping te komen, maar heb je er weleens aan gedacht om de trap ook als decoratiestuk te beschouwen? Meestal is een trap niet echt een pronkstuk.


Dat wat nu een beetje blijft hangen is om hetzelfde laminaat te gebruiken voor de trap als die ik ga gebruiken voor de vloeren, maar geen idee of dat nou zo goed werkt? Hebben jullie tips, tricks, ideeën om een trap , enigszins goedkoop, te kunnen renoveren ? Ben ook wel benieuwd naar voor en na foto's. Een trap is veelal een praktisch object in huis en alles behalve interessant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts