vrijdag 8 november 2019

Steentapijt

Bij ons geld afspraak is afspraak. Wij leveren zowel aan de particuliere,- als de zakelijke markt. Steentapijt is sterk, makkelijk in onderhou maar vooral ook stijlvol en decoratief. Creëer een unieke beleving op Uw steentapijt , zodat iedereen jaloers op U is.


Wij leggen professioneel steentapijt voor een betaalbare prijs. Coating wordt toegepast zowel bij particulieren als bedrijven.

Er kan gekozen worden uit een breed scala aan RAL kleuren. Steentapijt of grindvloer is een naadloze korrelvloer die bestaat uit kleine kwartssteentjes of grin gebonden met epoxyhars. Het uitzicht van steentapijt is afhankelijk van de dikte en de kleur van de steentjes.


Er is dan ook enorm veel variatie mogelijk. Steentapijt , de naam zegt het al, bestaat echter niet alleen uit hars, maar dit is gemengd met grindkorrels. Steentapijt wordt vaak vergeleken met een troffelvloer, die ook uit steenkorrels bestaat maar dan met een kleinere grootte. Het resultaat dat u met een steentapijt bereikt is dus grover en het uiterlijk is meer ‘steenachtig’.


Een steentapijt siergrindvloer kan aangebracht worden in vele creatieve vormen en kleuren.

Voor uw woning, winkel of bedrijf. Doordat een steentapijt siergrindvloer naadloos aan te brengen kunt u de vloer doortrekken over een hele verdieping waardoor er een mooi egaal geheel ontstaat. Eigenschappen gietvloer steentapijt.


Daarbij worden er nog kleine stukken glas, aluminium of kunststof deeltjes gevoegd om de vloer te doen glanzen. De prijs van een steentapijt wordt grotendeels bepaald door de oppervlakte, gewenste uitzicht en structuur. Zo zijn steentapijten met een open structuur doorgaans goedkoper dan vloeren met een gesloten structuur. Steentapijt dat door Canda Steentapijt geplaatst werd is een onderhoudsvriendelijke, naadloze kwaliteitsvloer die voor alle binnenvloeren in particuliere woningen en kantoren kan gebruikt worden, maar die ook uitstekend geschikt is voor terrassen en trappen.


We plaatsen steentapijt in Limburg en Vlaams-Brabant. Steentapijt met een gesloten structuur kan ook toegepast worden in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Om ervoor te zorgen dat er geen water in het steentapijt kan indringen, is het wel nodig dat de vloer afgesloten wordt met een speciale sealer. Steentapijt kan indien gewenst ook tegen de wand van een inloopdouche aangebracht worden. Beiden hebben hun voor- en nadelen.


Kiest u voor en gesloten structuur – met poriënvuller dus – dan is uw steentapijt beter bestand tegen indringende vloeistoffen. Bij steentapijt in open structuur zijn de steentjes niet beschermd door de sealmassa en kan het dun laagje verf afgelopen worden. In ‘gesloten structuur’ zijn alle steentjes ‘verzegeld’ en dus heel sterk.


Cilesko is uw Limburgse specialist in het plaatsen van kwaliteitsvloeren en steentapijten. Als u het wenst, verwerken we ook een logo of tekening in de vloer. Zaterdag december en zaterdag januari geopend van tot uur.

Steentapijt bestaat uit miljoenen kleine steentjes die met epoxy verlijmd worden. Na plaatsing is de vloer binnen uur beloopbaar. Kostprijs steentapijt buiten. Je zult vanzelfsprekend ook meer betalen indien je het werk laat uitvoeren door vakmannen. Het aanleggen van een steentapijt vereist het nodige.


COM is de nieuwe website van Sidec voor al de harsgebonden vloerafwerkingen voor terrassen, parkings, tuinpaden, rond bomen en zwembaden,. EPOXY-DESIGN Sterk in kunstharsvloeren voor privé en industrie. Correcte prijzen, opvolging én afwerking. Wel zijn er enkele verschillen tussen een steentapijt met open structuur en eentje met een gesloten afwerking.


Bij een open structuur verdwijnen stof en vuiltjes namelijk tussen de poriën van het steentapijt , waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts