dinsdag 5 november 2019

Tulp stoel rob eckhardt

Op Zoek Naar Een Tulp Stoel? Grootste keuze, laagste prijs. Een ander bekend ontwerp van Eckhardt was de stoel Karel Doorman. Stof: Cubic, tulp design grijs. Deze stoel is gebaseerd op een vorm van een ontluikende tulp.


Een stoel waarin men rechtop kan zitten, maar ook op kan liggen.

Een asymmetrische stoel met een frame van vierkant metalen buis. Stoel , in originele uitvoering met donkerblauw en rood geweven stof gestoffeerd met een rode kunststof bies en een rood gespoten poot. U kunt op deze stoel zitten of gaan. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.


Hiermee trok hij de aandacht van Avenue. Uitgangspunt was de stoel in serie geschakeld een golf moest vormen. Rob Eckhardt is vooral bekend door zijn Chaise Longues en stoelen.

Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor tulp stoel. Kamers vrij in Royal Tulip Beach Hotel. Verfraaien van uw huis met Stoelen. Ruim assortiment online bestellen!


Nederlandse roots van de ontwerper. Al vrij snel kwam hij in contact met mensen die zich bezig hielden met de verbouwing en inrichting van diverse Amsterdamse cafés. Een asymetrische stoel met een frame van vierkant metalen buis. De fauteuil is in gebruikte maar nette staat. Zijn in eigen beheer en naar eigen artistlek inzicht gemaakte meubelen trokken de aandacht van een vooruitstrevend publiek dat deze originele, postmoderne meubelstukken wel kon waarderen.


In deze fraaie stoel kun je zitten, maar ook lekker liggen. Hij is professioneel bekleed met een meubelstof van De Ploeg – coll – en ook het schuim is vervangen. Langs deze weg kreeg hij de opdracht om een compacte stoel te ontwerpen voor een discotheek. Dit resulteerde in de fauteuil Dolores waarmee Eckhardt onder meer de aandacht van het magazine Avenue op zich wist te vestigen. Bekijk meer ideeën over Meubels, Stoelen en Keizerskroon.


Hij heeft stoelen voor Pastoe ontworpen, en doet veel werk in opdracht in eigen beheer. Een a-symmetrische model met een frame van vierkant metalen buis. De zitting en de armleggers zijn in dezelfde stof bekleed.

De rug is voorzien van een motief. The chair as shown on photos is an example, the piece can be upholstered in any Ploegwool (or other fabric) of your choice. De jury bestond veelal per categorie uit drie personen met een bekende ontwerper en een meubelfabrikant, regelmatig aangevuld met afgelopen prijswinners.


De Tulip is 3graden draaibaar en bekleed met leer. Info over groeten uit holland stoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts