maandag 18 november 2019

Swatch horloges amsterdam

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig? Koop je Horloge nu bij Lucardi.


Retourneren bij een Swatch Store ( Amsterdam ,Rotterdam,Utrecht) of een Swatch Corner in de Bijenkorf (Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht). SWATCH -STORE in Amsterdam.

Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Duik in de zonnige wereld van Balibu Beach, waar Bali Zuid-Californië ontmoet en je verbeelding laat zien hoe een perfecte dag voelt.


HORLOGES VOOR HEM Van stalen chronografen tot digitale horloges , Swatch heeft sportieve en tijdloze herenhorloges in iedere stijl. Maak kennis met deze bijzondere selectie van eigentijdse herenhorloges en ontdek welk model het beste bij jou past! De Swatch Garantie Niet goed geld terug Wanneer u ontevreden bent over een product dat u heeft ontvangen of simpelweg van gedachten bent verander stuurt u het artikel inclusief retourformulier naar ons terug, op een nette manier, in ongebruikte staat inclusief alle onderdelen, dan geven wij u uw geld terug.


Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand.

Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Bekijk nu de laagste prijs voor Swatch Horloges. Swatch staat voor frisse kleuren, hippe ontwerpen en fantastische kwaliteit. Dit beroemde Zwitserse horlogemerk maakt al meer dan jaar de meest oogstrelende, uiterst precieze en waterdichte horloges.


Door de ultieme combinatie van betaalbare kwaliteit en topontwerp kun je jezelf bij elke outfit op een nieuw model trakteren. Heeft u vragen over de horloges van Swatch of wilt u een afspraak maken bij een van onze Boutiques? Overal bekend als producent van kleurrijke, spannende horloges in lijn met de laatste trends. Dit horloge is voorzien van een automatisch uurwerk en de kast is gemaakt van kunststof.


Het heren horloge heeft een diameter van mm. SUTW4heeft een waterdichtheid van ATM. De horlogeband is gemaakt van silicone. Het horloge is ontworpen met een gespsluiting. Gassan is de officiële dealer van Swatch.


Voor oudere banden adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze zustersite Squiggly. Swatch bandjes die ooit geproduceerd zijn op voorraad hebben.

Swatch horloges die in de afgelopen jaar zijn geproduceerd. Swatch is het Swiss Made horlogemerk dat je zoekt! Vind je Swatch verkooppunt! Gratis verzending vanaf €399!


Meer dan 1winkels in Nederland. Altijd een Lucardi winkel bij jou in de buurt. Met meer dan 6producten, is de Swatch collectie een grote met eindeloze samenstellingen van kleuren en stijlen. Swatch herenhorloges staan bekend om de felle kleuren die elke outfit opfleuren.


Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Swatch style item op een werkdag voor 23:uur, dan wordt het de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten.


Eén zijde horlogebandje (met nog intact gespje eraan) onbeschadig andere zijde afgebroken. Zo is er keuze uit aluminium chronografen ( Swatch Irony), ultradunne horloges ( Swatch Skin), automatische horloges ( Swatch Sistem 51) en digitale smartwatches ( Swatch Touch Zero One) die je helpen om je sportieve prestaties te verbeteren. De joie de vivre van dit horloge verspreidde zich al gauw over de hele wereld.


Het werd een doorslaand succes, met inmiddels ruim 3miljoen verkochte horloges het succesvolste ooit. Het moederbedrijf, de Swatch Group, zou uitgroeien tot het grootste en meest dynamische horlogebedrijf ter wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts