woensdag 27 november 2019

Trae lyx parketlak

De scherpste Prijs van NL. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Voordeligste verf webshop. Door klanten beoordeeld met een 1. Bestel nu bij Werken Met Merken!


Trae lyx parketlak

TRAE LYX PROJECTLAK is een waterverdunbare componenten lak op polyurethaan basis. TRAE LYX PARKETLAK is een glasheldere blanke lak, die door de unieke samenstelling niet vergeelt. De naam van het merk is Zweeds. Trae ’ betekent ‘hout’ en ‘ lyx ’ staat voor ‘luxe’.


Trae Lyx parketlak of andere producten kopen? Het is daarmee letterlijk de luxe keuze voor jouw hout. Te gebruiken op houten vloeren en houten meubels, afhankelijk van de producten die je kiest. Dit is een variant op basis van 1-componenten, is sneldrogend en geeft een strakke vloei. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen.


Daarnaast is deze lak licht chemicaliënbestendig en door de hoge slijt- en krasvastheid geschikt voor intensieve belasting. Dankzij de projectkwaliteit van dit A-merk kun je lakken zoals ook de vakschilder dat zou doen. De lak is sneldrogend en geeft een.


Deze Trae- Lyx parketlak is reukarm, eenvoudig te verwerken en droogt daarnaast supersnel. Deze krachtpatser is speciaal ontwikkeld voor houten vloeren die erg intensief belast worden. Trae - lyx Projectlak is vergeeld niet en is reukarm.


Trae lyx parketlak

Liever een ultra matte afwerking van uw hout. Om deze reden is de lak heel geschikt voor het lakken van harde houtsoorten die intensief worden belast. Denk hierbij niet alleen parket, maar ook aan deuren, houten vloeren of andere houten ondergronden. De kleur van het hout zal nagenoeg niet veranderen. Trae - Lyx Naturel parketlak is extreem duurzaam en slijtvast.


Te gebruiken voor de bescherming en verfraaiing van al het houtwerk bestaande uit zachte houtsoorten zoals grenen en vuren. Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. TRAE LYX Vloerlak is blank, glashelder en verandert door de unieke samenstelling de kleur van het te behandelen materiaal nagenoeg niet. De Vloerlak mat geeft het uiterlijk van een olievloer.


Trae lyx parketlak

Door zijn samenstelling zal de lak niet vergelen en is deze vrijwel reukloos. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Toepassing Trae-Lyx Parketlak kan worden toegepast op lichte, donkere en gekleurde vloeren van harde houtsoorten.


Trae lyx parketlak ultra-mat behoort tot een nieuwe generatie 1k lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en chemicali. TRAE LYX allows you to combine colours yourself, allowing you to give your floor or furniture an extremely personal look and feel. For examples and instructions see our practical tips.


Door de bijzondere slijt- en stootvastheid uitzonderlijk geschikt voor de verzegeling van parket- en andere houten vloeren, trappen, deuren, betimmeringen, etc. De matte lak geeft de vloer de uitstraling van een olievloer, maar met het gemak van een lakvloer. Wanneer gekozen wordt voor een zijdeglans of matte afwerking met Avis polyurethane, dient men als eerste laag wel altijd een laag Avis polyurethane hoogglans aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts