woensdag 13 november 2019

Tapijt patchwork

Vele kleuren, vormen en afmetingen! Gratis verzending en retour. Onze bestsellers kosten nu €149. Ontdek het grootste online aanbod van handgemaakte tapijten in Europa.


Wij gaan stoppen, alles moet weg!

Patchwork tapijten voor lage prijzen. Tot korting op handgemaakte wollen patchwork tapijten. Deze zijn in kleinere stukken gesneden en tot nieuwe ontwerpen en afmetingen samengevoegd. De kleuren en ontwerpen zijn harmonieus en speciaal gekozen.


Ze hebben een aangenaaide achterkant. Gekleurde Vintage- tapijten zijn Turkse kleden waarvan de kleuren worden geneutraliseer alvorens ze worden overgeverfd in aantrekkelijke nieuwe kleuren. Een patchwork vloerkleed heeft namelijk álles in één.

Wat is een patchwork vloerkleed precies? De naam patchwork is dan ook afgeleid van het Engelse ‘patch’, dat simpelweg ‘lapje’ betekent. Zie ook Tapijt Den Bosch of Tapijt Eindhoven. Ze liggen voor u klaar bij Berberhuis in Eindhoven.


Ons assortiment kenmerkt zich door trendy designs met het patroon van vintage. Ze worden samengesteld uit delen van oude. Een uniek patchwork vloerkleed. Deze oude Perzische tapijten kunnen wel tot 1jaar oud zijn.


Na deze periode worden deze vloerkleden gewassen, waar nodig gerepareerd en daarna in stukken (patches) geknipt. De voordelen van een patchwork tapijt. De meest belangrijke is dat het in elke gewenste maat gemaakt kan worden. De mogelijkheden zijn onbeperkt op dit gebie uiteraard kan een patchwork vloerkleed ook in een ronde vorm gemaakt worden.


Naast het formaat is de kleur ook geen probleem. Uitsluitend A kwaliteit tapijten in combinatie met een eerlijk advies en scherpe prijzen. Bekijk nu de actie in de folder!

Of kom langs in Cuijk in onze vernieuwde showroom. Wij bieden tapijten van zeer hoge kwaliteit. Vraag bij het oriënteren ook altijd na of het echte, handgeknoopte Perzische tapijten betreft. De maakwijze (hoe zijn stukken aan elkaar bevestigd?) en de keuze van de ‘patches’ (welke stukken tapijt worden gebruikt?) zijn cruciaal voor de kwaliteit en de uitstraling van het tapijt.


Koop goedkope patchwork tapijten in verschillende designs online via Flycarpets. Belgià door Timeless Creativity. Koop online of in onze winkel te Willebroek, met GRATIS verzending en retourgarantie.


De tapijten worden naar wasserijen gebracht waar ze worden gereinig en vervolgens gaan ze naar een restaurateur die ze nakijkt, herstelt en verstevigt. Vervolgens wordt het tapijt uitgerekt. Koop hier goede kwaliteit voor een voordelige prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts