dinsdag 6 september 2016

Sikkens alphatex iq ervaring

Voor 23:uur bestel vandaag verstuurd. Gratis bezorgd vanaf € 5-. Beschikbaar in heel veel kleuren. Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. De scherpste Prijs van NL.


Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar.

Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Bekijk ons ruime assortiment aan sikkens verven en lak. Alphatex IQ blijft een muur langdurig mooi en is geschikt voor vele ondergronden. IQ kan tevens goed worden aangebracht over bestaande verflagen.


Daarnaast is de verf ook zeer eenvoudig aan te brengen. Zuigende ondergronden impregneren met Alpha Aquafix. Na de voorbehandeling tweemaal behandelen met Alphatex IQ Mat.


Producten waarmee onze klanten uitstekende ervaringen hebben, vooral dankzij het gemak waarmee je deze verf kunt aanbrengen.

Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Geschikt voor alle soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen.


We mengen de verf netjes op kleur, gewoon aan de hand van de RAL-code waar je naar op zoek bent. Ben naar een soort outlet geweest en vroeg naar: sikkens alphatex iq want dat is voor buiten en is goed voor keuken ( advies van klusser) Die hadden ze niet ( wel de alphadur maar die is voor binnen en dacht dus ik moet voor buiten hebben) Op advies van verkoper heb ik epanol meegenomen voor binnen en buiten want dat was van sikkens zei die. Licht poederende ondergronden impregneren met Alpha Fix (bij minder poreuze ondergrondmag geen glanzende laag ontstaan).


Gladde gesloten ondergronden voorbehandelen met Alpha Aquafix Opaque. Afwerken met twee lagen Alphatex IQ. Sigma verf tot maar liefst korting. Alle varianten AlphatexMuurverf op Voorraad. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies.


Deze buitenmuurverf is zeer goed bestand tegen de diverse weersinvloeden die we in Nederland hebben: zon, regen, sneeuw. De Alphatex IQ heeft een zijdeglanzende uitstraling. Uitstekend beschermende zijdeglanzende buitenmuurverf, hoge dekking.


Deze muurverf maakt gebruik van de zogeheten Duracryl technologie. Deze acyl technologie zorgt voor een bescherming met een hoge bestandheid tegen de verschillende weersinvloeden waar de verf mee te maken krijgt.

Ik werd gevraagd in Duitsland vlak over de grens om 3mwanden te sausen. Maar wat is nou het verschil? Welke is het beste voor binnenmuren?


En moet er nog een grondverf aangebracht worden bij deze verfsoorten? De beste prijzen en super snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts