dinsdag 7 augustus 2018

Gepimpte kasten

Design, Direct Van De Makers. Opbergruimte kan ook stijlvol zijn. Snelle levering en gratis retour! Bekijk onze collectie op Made. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Lees onze vele reviews over Kastens , gelegen in Düsseldorf.

Daarna licht doorgeschuurd en volledig afgewerkt met vloeibare was. Twee legplanken hebben een gezellig kantje gekregen. Een sieraad voor in een landelijke keuken, badkamer, bijkeuken of hal.


Maten br 1h 1d cm. De kasten die ik op advies van een reactie op een eerder blog heb (laten) verven. Dit was het dressoir en ik bezat ook nog dezelfde grijze kleur een tv kast en een nog kleiner kastje elders in de kamer. Dit is het dressoir, nog even zonder handgrepen en de foto genomen bij daglicht. We hebben een ruim assortiment brocante, vintage en industriële kasten.


De oude kasten in ons assortiment zijn uniek en hebben een sfeervolle uitstraling.

Het assortiment oude kasten is erg divers en wisselt continue. Ook ons assortiment op maat gemaakte kasten is breed en je kunt eindeloos variëren en aanpassen. Wegens samenwonen overbodig geworden. De kast heeft een lade en uitschuifbare plank (midden). Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Zelfs als je klein woont, kan je toch een heel rustige ruimte creëren door met PAX kasten maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en voor. Een webshop vol meubels met een verhaal.


Oude en antieke kasten die we hebben gevonden op brocantes en markten in het buitenland. In de webshop vindt u een uitgebreide en originele collectie meubels. Helaas is jouw browser verouderd.


Volgens Superfront geef je de Besta kast van Ikea in een paar seconden een andere look.

Frontjes, deze heet Big Fish, zijn er in twaalf kleuren En die pootjes! Je kunt kiezen uit verschillende greepjes. Op deze pagina tonen wij de brocante en met veel zorg gepimpte meubels.


Deze van leer is mijn favoriet! Mooie Brocante kast met facet spiegel 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts