woensdag 8 augustus 2018

Buffetkast stoer

Ontdek ons ruime assortiment! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 49. Laat je door Homeinspireren! Buffetkastjes online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Een mooie combinatie van mango hout met zwart staal. Hierdoor ontstaat er een industrieel exemplaar.


Dit cabinet heeft veel opbergmogelijkheden met zijn lades en metalen schuifdeur. En bij de glazen deur kun je je mooiste accessoires naar voren laten komen. IJzeren of metalen kast, kasten of kastjes. Van Stoer Metaal, Bodilson, BePure, ook op maat gemaakt!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Stoere zwarte vitrinekast perpignan van chinees oud elmwood. Robuuste vitrinekast perpignan van oud chinees elmwood afgewerkt met een zwart patine de buffetkast.


Deze week actieweek foto 1-stoere metalen buffetkast of vitrinekast dicht, met deuren industrieel, kleur: matzwart afmetingen 130x40x2van 9voor 80- zo lang. Woood buffetkast Lagos is een hele ruime kast met lades, schuifdeurtjes en deurtjes met glas. Zet je mooiste servies achter de glazen deurtjes. In de lades kun je bijvoorbeeld bestek leggen en andere losse spullen.


Onderin vind je ook een zee aan opbergruimte. Deze kast voelt zich thuis in een eetkamer met een landelijk stoere stijl. Deze indrukwekkende kast is gemaakt van massief mangohout en voorzien van stoere metalen schuifdeuren.


De kast vormt een mooie combinatie tussen landelijk en industrieel. Ook koloniaal, grenen en teak buffetkasten aangeboden en gezocht. Kies uit producten vanaf € 699.


Gratis bezorging op alle meubels! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bekijk ons unieke assortiment buffetkasten. Maak van jouw huis jouw thuis.

De buffetkast landelijk eiken is een echte stoere eye-catcher. De kast biedt voldoende ruimte voor het showen van uw boeken- of serviescollectie. Ook bergt u eenvoudig spullen uit het oog op achter de kastjes.


Een buffetkast past perfect in een landelijke en romantische woonstijl. Maar in onze ruime collectie vindt u ook kasten voor een stoer of modern interieur. Door de diversiteit aan kleuren, materialen en afmetingen in onze collectie vindt u altijd een geschikte buffetkast. Naast opbergruimte voor servies wordt de buffetkast vaak ook gebruikt om spullen zoals schalen, onderzetters voor pannen en potten, placemats en vazen een plek te geven.


Wij leveren de door jou bestelde buffetkast zo snel mogelijk. Als je een artikel niet leuk vindt, heb je de mogelijkheid om het binnen dagen na ontvangst aan ons terug te sturen. Koopt u een buffetkast bij ons, dan krijgt u geen bouwpakket, maar een massieve kwaliteitskast. U ontvangt de kast in twee delen. Het voelt zacht aan en is uniek in zijn uitstraling door zijn grove nerf en meerdere noesten.


Daarnaast is een aanbetaling of vooruitbetaling niet aan de orde. Medium-Density Fibreboard (MDF): dit materiaal bestaat uit bij elkaar geperste houtvezels welke door harsen met elkaar worden verbonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts