dinsdag 4 juni 2019

Kortekaas interieurs

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw. Al jaar, van ontwerp tot helemaal klaar.


Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website. Ik volgde het bedrijf al een tijdje en zag regelmatig mooie projecten voorbij komen. Totdat ik er een vacature tegenkwam voor de functie van projectbegeleider. Kortekaas Interieurs kwam op mijn pad via Linkedin.


Ze hebben echter één ding gemeen. In november bestaat de onderneming jaar. Ik ben een jonge ondernemer die een passie heeft voor dieren. En mee leeft met het verdriet van mensen als hun huisdier komt te overlijden. Elk huisdier verdiend een respectvol afschei daarom ben ik begonnen met Animal Aftercare.


Eigen ontwerpbureau en productie onder één dak. Wij hoeven niets aan andere partijen uit te besteden. Door deze korte lijnen kunnen we sneller werken en weet u als klant beter waar u aan toe bent. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar alle interieuronderdelen zoals bar, counters, banken en tafels gemaakt worden door onze vakmensen.


Zo houden we de lijnen kort en het overzicht duidelijk voor u. De plaatsing van uw interieur wordt door onze vakmensen gedaan. Afspraken waar u ons aan mag houden. Uitstekende kwaliteit, ruime ervaring, korte levertijden, een groot assortiment in hoogwaardige materialen en de laatste kleuren.


Om onze woorden kracht bij te zetten, kunt u zich laten informeren door onze adviseurs. Het bedrijf ontwerpt en bouwt interieurs voor hotels, restaurants, cafetaria’s, kantoren, scholen, recreatie- en sportaccommodaties. Dit telefoonnummer, beschikbaar voor min, is geen nummer van de ontvanger, maar een nummer van een dienst die u zal doorverbinden met die persoon.


Met nieuwe inzichten over het bedrijf, kwam ook de wens voor een nieuwe look and feel. Teamleider Verkoopafhanding (weekendbaan) Albert Heijn Hoogeveen. Graydon en deels vanuit de KvK. Afgelopen week hebben wij weer een leuk project mogen plaatsen bij Snelbuffet marcel.


Vandaag is de officiële opening! Sinds jaar en dag leveren wij Horeca Meubilair en realiseren Horeca inrichtingen. Vraag snel een offerte aan of plan en afspraak.


Doe ideeën op en stel je vragen. De deskundige interieurstylisten helpen je zoal bij het kiezen van de beste verlichting etc. Restaurant De Viersprong is overgenomen: tijd voor een nieuw interieur ! Stan de Groot heeft functies op zijn of haar profiel.


Trendy, maar het moest wel herkenbaar blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts