dinsdag 18 juni 2019

Paneelgordijnen ophangen

Bekijk het gehele assortiment paneelgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Alle paneelgordijnen vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie. Koop nu paneelgordijnen voor uw huis.


Een paneelgordijn is ideaal als laag-over-laagoplossing voor het raam, als scheidingswand of om een open opbergoplossing te verbergen.

Hoe hang je de gordijnen dan op? Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA: VIDGA. Met dit systeem creëer je verschillende ophangmogelijkheden voor je rol- en paneelgordijnen. Je kunt de paneelgordijnen op rails daarnaast afzonderlijk verschuiven zodat je de lichtinval zelf kan bepalen. Deze rails wordt niet bij de paneelgordijnen gelever daarom adviseren we je deze er los bij te kopen.


Ga hier naar onze paneelgordijnen in vele stijlen en kleuren. Gordijnoplossingen voor iedere ruimte. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden bij de hand hebt als je je ramen gaat stofferen.

Onze veelzijdige gordijnroedes bieden ook een hoekoplossing en verschillende soorten afsluitknoppen om de look van je gordijnen af te werken. Transparante paneelgordijnen filteren het licht en bieden toch nog uitzicht naar buiten. Semi transparant paneelgordijnen filteren het licht mooi en bieden toch privacy doordat de doorkijk beperkt is.


Verduisterende paneelgordijnen bieden veel veel privacy en kunnen ook op een slaapkamer gebruikt worden. Materiaal: 1 polyester voldoen, verpakt in koker – afmetingen decoratiemaat. Hunter Douglas (moederbedrijf Luxaflex).


Met stijlvolle paneelgordijnen kan je een ruimte optimaliseren, open opbergruimte verbergen of gewoon je kamer beter organiseren. Onze designs zijn erg stijlvol en we hebben zeker iets dat bij je persoonlijke smaak past. Paneelgordijnen : een streepje kleur in je kamer.


De kleurrijke ULLASTINA is ideaal als je iets geks wil. Een half transparant paneelgordijn combineert de voordelen van de transparante en dichte paneelgordijnen. Onaantrekkelijke aspecten met paneelgordijnen verhullen. Open kasten en rekken kunnen makkelijk worden verborgen door het ophangen van een paneelgordijn.


Zo ziet alles er netjes en opgeruimd uit. Ruim assortiment online bestellen! Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Door het railsysteem kun je de panelen gemakkelijk aan de kant schuiven. Je kunt zelfs kiezen voor een paneelgordijn met panelen die je afzonderlijk van elkaar kunt verschuiven. Om snel zelf aan de slag te kunnen, geven we je graag een aantal tips.


Wil je gordijnen toch liever laten ophangen ? Onze ervaren medewerkers doen dit graag voor je. VIDGA gordijnrails bieden je nieuwe ophangmogelijkheden voor je gordijnen of paneelgordijnen. Of het nu aan de wan aan het plafond of op een hoek is - VIDGA is overal eenvoudig te monteren.


Zo kan je gordijnen ook als scheidingswand gebruiken en verschillende lagen combineren met de drievoudige rail. Een gordijnrails of -roede ophangen is een vervelend klusje en blijft vaak weken liggen. Maar er komt een moment wanneer je er helaas aan moet geloven en je toch echt wat voor de ramen wilt hebben.


Gelukkig stelt een gordijnrails ophangen met onderstaande handige tips en het juiste gereedschap weinig meer voor. Het ophangen van een gordijnrail aan het plafond is makkelijker als je eerst een basislat aan het plafond bevestigt. Schroef deze op een paar plaatsen aan de plafondbalken vast.


Op deze basislat komen de schroeven waarmee je de U-railsteunen kunt ophangen (om de cm). Steunen eerst aan de rail en vervolgens vastschroeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts