donderdag 20 juni 2019

Sierkussen wol

Sierkussen wol

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Sierkussen wol

Vind items binnen jouw budget. Ga Nu naar Dekbed-Discounter. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. De laatste sierkussens trends.


In ons ruime assortiment vind je luxe sierkussens en kussenhoezen in diverse stijlen, maten en kleuren, zoals groen, blauw en rood. Met sierkussens maak je je bank extra comfortabel en mooi. Lees eerst goed de beschrijving of het gaat om een sierkussen inclusief vulling of dat het alleen het kussenhoesje betreft. Je creëert snel en makkelijk een andere sfeer!


Sierkussen wol

Sierkussens zijn er in verschillende maten. Binnen onze collectie is altijd een passend sierkussen of kussenhoes te vinden. Geef jouw interieur een knusse uitstraling. Naast de knusse uitstraling zijn kussens tijdloos en geven alle ruimtes in je huis een gezellige uitstraling. Koop meerdere hoezen en wissel ze eens af.


Onze witte sierkussens geven je bank of bed een stijlvolle look en de paarse sierkussens zorgen voor een feestelijke sfeer. Je kunt uiteraard ook voor een rood sierkussen kiezen als je een vurige of warme sfeer wil creëren in je woon- of slaapkamer. Deze rode kussentjes zijn ook een goed idee voor speciale momenten. Geniet van luxe met sierkussen Bolton van House in Style.


Sierkussen wol

Handgemaakt taupegrijs sierkussen van 1 biologische merino wol. Dit grof gebreide kussen is onwijs zacht, aangenaam warm en een plaatje in je huis. Door het gebruik van kwalitatief bijzonder goede wol , is het kriebelvrij. Je kiest zelf de afmeting en kleur, en jouw kussen wordt speciaal voor jou gemaakt. Dit sierkussen is gemaakt van 1 wol en heeft een polyestervezel vulling.


Daarnaast is het patroon op het kussen handwoven! Afmeting lxb 45xcm-. Deze wollen bruin kleurige kussens zijn gemaakt van echt schapenwol wat bruin is gekleurd.


Snelle levering en alle garens uit hetzelfde verfbad. Alle sierkussens vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online.


Je hoeft de deur helemaal niet uit om het interieur aan te kleden of de avond in de tuin te verlengen. Wij hebben voor elke woonkamer, bank of terras een warme deken. Het kussentje is gemaakt van katoen gecombineerd met wol en heeft een afmeting van 45xcm. Met kussens breng je sfeer in huis en kunnen overal! Stijl jouw meubels af met vrolijke sierkussens.


Mix en match met kleuren, bloemen- en dierenprints en diverse materialen. Bekijk hier alle sierkussens. Gratis verzending Yumeko kussen wol stevig. Walra koop je hier online! Het grootste assortiment kussens online ontdekken.


Geef je ogen de kost en laat je inspireren. Je kunt dus altijd een kleur vinden die past bij jouw interieur. Zo zijn er nog veel meer merken waar je uit kunt kiezen in ons assortiment, zoals Riviera Maison, Urban Nature Culture en whkmp’s own. Let wel op, meestal bestaat een sierkussen uit een compleet kussentje maar soms verkopen we alleen de hoes. Vergeet dus het binnenkussens niet!


Soms is een kussentje net dat wat jouw huis- of slaapkamer helemaal afmaakt. Dit Zuiver Frills sierkussen kan zomaar de juiste keus voor jou zijn. Het zachte kussentje is gemaakt van 1 wol en met zijn neutrale kleur kun je hem perfect combineren!


Ook tover je in een handomdraai de slaapkamer om in een romantisch bed voor twee met een van de siekussenhoezen, waar je heerlijk kunt uitslapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts