vrijdag 7 juni 2019

Logo in glas

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Laat je logo in glas vereeuwigen.


Jouw logo in een groot stuk glas kan de blikvanger zijn voor jouw bedrijf.

Een 3D glas met logo is een geliefde blikvanger in de aankomsthal of wachtkamer. In de tijd dat klanten of relaties moeten wachten kunnen ze genieten van een prachtige lasergravure. Op zoek naar een foto in glas ? Bestel uw foto in glas bij All-in Crystal. Design your own Glass logo for free. To get your logo , click the Next button.


Of heb je een horecabedrijf en zoek je naar een glas met een gegraveerd logo dat tegelijkertijd dienst doet als maatstreepje.

Wij leveren en produceren drinkglazen met uw logo in eigen beheer. Bij ons vindt u een enorm aanbod aan glazen , ook de glazen met een tapmaat van 18cl. Het resultaat van lasergraveren in glas is een witte lasermarkering. Bij witte of lichte achtergronden in combinatie met transparant glas kan eventueel een donkere of zwarte achtergrondplaat meegeleverd worden.


Deze wordt meestal via metalen afstandhouders op een afstand achter de glasplaat gemonteerd. Wij bedrukken ons uitgebreide assortiment met jullie logo. Wil je jouw bar, restaurant, hotel of onderneming in een nieuw jasje steken?


Glazen bedrukken is de perfecte optie om jouw naamsbekendheid te vergroten. Je kunt al glazen laten bedrukken vanaf per stuk bij 1stuks. Mooie theeglazen met logo of liever bedrukte karaffen?


Als u kiest voor glazen bedrukken, is de opdruk krasvast en vaatwasbestendig. Maar let op: niet voor 1. Hoe dit precies zit, leest u op onze adviespagina over glazen. Bij ons ben je aan het juiste adres ! Bedrukte glazen met uw logo.


Onze foto cadeaus worden gemaakt van verschillende materialen zoals foto in glas , foto op hout, foto in spiegel, foto op canvas, foto op porselein en foto op sieraad.

Ons ruime aanbod bevat geschenken voor Vader- en Moederdag, jubilea, herdenkingen, zwangerschap, verjaardagen, huwelijken en Valentijnsdag. Een gegraveerd glas het is een leuk cadeau dat geschikt is voor iedere gelegenheid. Het is persoonlijk, origineel maar vooral ook tijdloos.


Het past in ieder interieur, en is altijd afgestemd op de ontvanger. U laat bij Origineel kadootje eenvoudig glazen graveren, een glas met een naam of logo het kan allemaal. Uw logo 3D laseren in glas ? Ook is het mogelijk om een vlak logo te veranderen in een 3d logo en deze vervolgens te lasergraveren in glas.


Denk bijvoorbeeld aan een logo met een kubus of een wereldbol. Met de 3D lasertechniek in glas krijgt uw logo een nieuwe dimensie. Wilt u relatiegeschenken of awards van glas met 3D techniek laten laseren?


Onze gasten vinden onze wijnglazen met logo erg chic. Het maatgevende logo is een enorm hulpmiddel om altijd dezelfde hoeveelheid in te schenken. Dankzij het logo schenken wij nu glazen uit een fles, zoals wij dit ook berekend hadden. Dit heeft ons al veel geld opgeleverd. Champagneglazen, bierglazen, shotglazen en meer.


Als u een echt uniek, bijzonder en persoonlijk kado wilt geven dan is kristal hiervoor uiter- mate geschikt. Bij deze methode wordt door middel van een zeef de keramische inkt (eigenlijk gemalen glas met kleurstof) rechtstreeks op het glas gedrukt. Doordat de bedrukte glazen hierna direct in de oven gaan, wordt uw logo of bedrijfsnaam op een temperatuur tussen 5graden en 6graden Celsius ingebrand.


Ben je op zoek naar een uniek huwelijkscadeau of een origineel verjaardagscadeau? Je kunt bij ons vele verschillende soorten glazen laten graveren. Glazen graveren Glazen graveren doe je snel en eenvoudig bij YourSurprise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts