donderdag 20 juni 2019

Lamellen rails 3 meter

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Goedkoper Dan In De Winkel.


Specialistisch advies nodig?

NL - Kwaliteit lamellen op maat. Verticale lamellen voordelig en gratis bezorg kunststof, verduisteren vochtige ruimtes, PVC. Koop en verkoop lamellen rail eenvoudig op Marktplaats. Unieke glimmend gouden lamellen stuks ( ruim meter ) zonder rails.


Levertijd: tot weken na bestelling ! Complete set met bovenrail en lamellen. Hoogte systeem en lamel is 2cm. Zo goed als nieuw Ophalen.

Losse lamellen rails U heeft al lamellen , wij hebben een nieuwe rails. De rails zijn ook los verkrijgbaar. Lamellen rails Hoge kwaliteit rails voor lamellen gordijnen. De lamellen rails zijn duurzaam gefabriceerd en van uiterst hoge kwaliteit.


De losse lamellen rails zijn fraai vormgegeven met een dikwandige wit gemoffeld aluminium rail. Onmisbaar: rails en latten voor je lamellen. Naast kant-en-klare lamellen koop je bij Kwantum natuurlijk ook accessoires voor lamellen. Denk aan rails , onderlatten en ringbanden.


We hebben rails en accessoires voor lamellen in verschillende afmetingen. Zo slaag jij altijd voor jouw lamellenrails, ongeacht de afmetingen van je raam of ramen. Daarnaast staan lamellen elegant en geven ze het interieur een tijdloze aanblik. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit.


Stoffen lamellen kunnen uitzakken. De opgegeven maat is te alle tijde hoogte inclusief rail. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn. Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen?


Dan kies je gewoon voor lamellen op maat.

Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Bekijk ons gehele stekkerdozen kabels schakelaars ssortiment online. Vul hieronder uw maten en wensen. Onderketting wit tbv 89mm stoffen lamellen ( stuk = meter ) Per meter rail heeft u. Wat kost een lamellenrails van meter breed en meter hoog?


Dat een lamellenrails tot meter breed geproduceerd kan worden, betekent niet dat het veel hoeft te kosten. De kosten van lamellen met een rails van meter breed en lamellen van meter hoog zijn € 4841. Met een modern karakter is de verticale lamel geschikt als raamdecoratie voor vrijwel alle raamvormen.


Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren. Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden. Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine.


Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één. Bij PVC lamellen is dit anders: dicht is dicht. Ze werken dus verduisterend.


Heb je brede of juist smalle ramen die je wil verfraaien en verduisteren met lamellen ? Zowel stoffen als PVC lamellen zijn verkrijgbaar tot een breedte van wel zes meter en een hoogte van drie meter. Dit is de prijs per strekkende meter !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts