donderdag 27 juni 2019

Luxaflex draai kiepraam

Zoek naar raamdecoratie voor draaikiepramen op de nieuwe KensaQ. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Het fijne aan een draaikiepraam is dat deze halfgeopend kan worden, zodat er een constante frisse luchtstroom mogelijk is. Door deze kiepstand is echter niet alle traditionele raambekleding geschikt.


Deze zijn ontworpen om perfect te passen in het kozijn van draaikiepramen.

U hoeft geen gaten te boren of schroeven te gebruiken in het glas of kozijn van uw draai - en kiepraam. Heb je een kunststof of aluminium draai-kiepraam en wil je liever niet boren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alle raamdecoraties die we aanbieden voor draai -kiepramen hebben we speciale accessoires. Lees hieronder over alle mogelijkheden.


Let wel op dat de manier van monteren afhankelijk is van het soort draaikiepraam. Heeft u bijvoorbeeld een raam dat van binnen naar buiten open gaat, dan is het handiger om de hor in het kozijn te monteren. Gaat uw raam van buiten naar binnen open, dan kan de hor het beste op het kozijn gemonteerd worden.

Dankzij het stevige profiel en het windvaste gaas houdt u insecten en ander ongedierte buiten, terwijl u wel frisse lucht naar binnen krijgt. Door de 6mm dunne kunststof flens is deze inzethor geschikt voor vrijwel elk draaikiepraam. Voordelen van Luxaflex Inzethor Flex.


Draai -kiepramen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij nieuwbouwhuizen. Om het draaien en kiepen van het raam niet te belemmeren, is het belangrijk om de juiste raamdecoratie voor een draai-kiepraam te kiezen. Zo kun je het raam goed openen en blijft de raamdecoratie mooi. Een design klassieker die licht en privacy regelt?


Vele opties voor uw jaloezie: hout, aluminium,. Doordat de lamellen smal zijn kunnen deze jaloezieën achter de klink langs geplaatst worden zodat deze nog goed te gebruiken is. Overige raambekleding voor een draaikiepraam. Andere raamdecoratie waaronder gordijnen zijn minder geschikt voor draai kiepramen, omdat je ze niet op het raam zelf kunt bevestigen. Uiteraard kunnen de gordijnen wel voor het draaikiepraam gehangen worden, zolang de afstand groot genoeg is, zodat het draaikiepraam in volledige stand geopend kan.


Heb je een draaikiepraam kies dan voor een praktische klemsteun om je horizontale jaloezie te bevestigen. Je hoeft niet te boren of te schroeven in het kozijn. Als uw draaikiepraam een onderdorpel heeft die naar buiten uitsteekt is het handig om een verdiept profiel te kiezen. Tot wel goedkoper dan in de winkel! Zonder boren eenvoudig je horizontale jaloezie aluminium bevestigen op een houten of kunststof draai-kiepraam.


Jaloezieën koop je eenvoudig online bij bol.

Specificaties Kleur: wit Materiaal: kunststof Montagevoorschrift Eenvoudig zelf te monteren zonder te boren. Door het kliksysteem bevestig je de steunen heel eenvoudig. Een type raambekleding dat geschikt is voor jouw draai-kiepraam is een plisségordijn, ook wel dupligordijn genoemd. Plisse gordijn draai-kiepraam. Onze plisségordijnen voor draai -kiepramen kunnen we namelijk inspannen op het raam waardoor je het draai-kiepraam gewoon kunt blijven gebruiken, zonder dat het gordijn gaat klapperen.


Voor een draai-kiepraam zijn gordijnen meestal niet de meest praktische oplossing. Je zult in de meeste gevallen het gordijn open moeten schuiven, voor je het raam kunt openen. Wanneer het raam niet te ver naar binnen opent, kun je kiezen voor lichte gordijnstoffen die met het raam meebewegen, zoals vitrages.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts