dinsdag 11 juni 2019

Persoonlijk kleuradvies

Een kleuradvies is dus snel terugverdient. Maak snel een afspraak en ontdek welke kleuren jou het mooiste staan! Hoe wordt een kleurenanalyse uitgevoerd?


De persoonlijke kleuradviezen bij Just Beautiful zijn inclusief kleurstyling, want ik kijk verder dan alleen jouw buitenkant. Je bent je bewust dat jouw uiterlijk invloed heeft op een ander.

Maar je weet niet hoe je overkomt of je weet het wel en bent daarover niet tevreden. Na afloop krijgt u uw persoonlijke kleuradvies mee naar huis, in de vorm van een kleurenpas. Handig voor als u gaat winkelen en twijfelt over de juiste kleur.


Ook geven wij u het uitgebreide persoonlijk kledingstijlboek cadeau, met daarin een overzicht van uw ideale broekmodel, colbertlengte, halslijn, schoenen en accessoires. Door het leggen van vele kleurdoeken in verschillende nuances gaan we samen zien welke kleurtinten daar het beste bij passen. Boek een uitgebreid persoonlijk kleuradvies al voor € 7- per persoon.


Kleurenwaaier direct op maat samengesteld.

Welke kleuren staan jou het mooist? Verstop je je achter kleuren of breng je jezelf naar voren? Tijdens de kleurenanalyse laat ik je zien dat de kleur van je ogen, haar en huid een unieke combinatie vormen. Ik maak daarbij gebruik van kleurstroken en geavanceerde software.


De verkoopster had hem aan en ik dacht, deze wil ik ook hebben, ze staat er zo mooi mee. Ik kom thuis en kan mezelf er niet mee zien. Het is waarschijnlijk niet jouw kleur. Door een persoonlijk kleuradvies voorkom je dit soort problemen. Voel je zelfverzekerder met onze persoonlijk kleuradvies en straalt uit wie je echt bent!


We hebben diverse locaties in Nederland en België. We komen met ons kleding kleuranalyse ook veel bij klanten thuis of op locatie. Je kan het kleding kleuradvies zelf samenstellen zoals je zelf wilt. Kleuradvies en Stijladvies op maat. Mieke van Beers geeft kleuradvies en stijladvies op maat aan bedrijven, individueel en aan groepen.


Met haar jarenlange ervaring als styliste, en met haar trainers-, kappers- en visagie-achtergrond heeft zij alles in huis voor een waardevolle bijdrage aan uw persoonlijke stijl en uitstraling.

Ontdek je kleur en stijl”, Onder deze naam kun je al meer dan jaar terecht voor kleuradvies , stijladvies en imageadvies. Of het nu gaat om persoonlijk kleur- en stijladvies of gezellige en leerzame workshops. Je uiterlijke kenmerken en je persoonlijkheid staan centraal.


Een uitgebreid stijl (kleding) advies, incl. Benieuwd welke stijl bij jou past? Neem dan contact met mij op en ontdek de mogelijkheden van een stijladvies of kleuradvies. Ik geniet van kleuren en mooie combinaties van kleuren en patronen.


Ik heb altijd iets met kleur gehad. Alleen al door daar naar te kijken word ik vrolijk. Het persoonlijk kleuradvies en make-up advies van Coloriginal laten je stralen.


Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Doe dan een persoonlijke kleurenanalyse. Daarmee haal je het maximale uit jezelf en versterk je persoonlijke presentatie. Matching Colours, kleur, stijl en imago in harmonie.


Ieder mens is uniek, in persoonlijkheid en in uiterlijke kenmerken zoals oog-, huid- en haarkleur. Wat is een kleuradvies kleding? Een persoonlijk kleuradvies kleding geeft antwoord op de vraag “welk kleurtype ben ik? Ook kun je hiermee inzicht krijgen in welke kleuren je kunt kiezen uit de actuele modekleuren. Hoe werkt het en wat kost een kleuradvies van StylingInside?


Een mondeling kleuradvies aan huis kost 7-Dit advies duurt ca. Ik laat je inspirerende kleurcombinaties zien en subtiele kleuraccenten. Aan de hand van jouw voorkeuren en wensen ontvang je een uniek en persoonlijk kleuradvies afgestemd op de door jouw gewenste woonstijl en sfeer.


Style- en Imagocoach Nynke Politiek van STYLE UPDATE is jouw persoonlijke coach voor imago, zakelijk kledingadvies en personal shoppen. Na ongeveer één uur heb je het persoonlijke kleuradvies in handen. Je krijgt een mooi presentatiemapje met de gekozen kleuren, inclusief een Flexa-waardebon.


Je kunt direct met het kleuradvies aan de slag. Laat je inspireren en haal een professionele kleuradviseur van Flexa in huis! Wat kost kleuradvies aan huis? Prijs standaard kleuradvies. Bij colora betaal je € voor kleuradvies aan huis - In deze prijs zijn kleuradvies voor ruimtes én de verplaatsing binnen een straal van 10km inbegrepen.


Bestel je nadien voor € 3euro verf bij colora, dan krijg je van je kleuradvies maar liefst € terugbetaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts