maandag 10 juni 2019

Woca onderhoudsolie droogtijd

Bij ons de scherpste prijzen en beste service! Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. De oliebehandeling wordt opgefrist door steeds nieuwe onderhoudsolie aan te brengen. Dieptereiniging met WOCA Intensiefreiniger.


Ook is het geschikt voor kinderspeelgoed. Woca Onderhoudsolie beschrijving.

Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen. Een niet goed geoliede vloer trekt makkelijk vocht en vuil aan en kan gaan scheuren, het is dus belangrijk uw vloer goed te onderhouden met onderhoudsolie. Zorg voor een goede ventilatie in de ruimte voor een optimale verdamping en droogtijd. Maak de vloer schoon met WOCA Intensiefreiniger en de vloer minimaal uur laten drogen vóór het aanbrengen van de onderhoudsolie.


Het product goed schudden. Aanbrengen: padhouder met witte pad. Van lichtbruin tot donkerbruin. WOCA is een afkorting van Woodcare, het Engelse woord voor houtverzorging.


Met liter onderhoudsolie kunt u ongeveer 35mbehandelen.

Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud. Met WOCA olie wordt uw houten vloer wordt mooier in de loop der jaren. Naast de onderhoudsolie naturel zijn er ook andere varianten, speciaal voor vloeren met een kleurolie.


Wij hebben een Een compleet assortiment aan producten voor het beste onderhoud. Fairwood onderhoudsolie naturel kunt u na enkele jaren gebruiken om uw bestaande vloer opnieuw in de olie te zetten. Eerst de vloer schoonmaken met de intensief reiniger en daarna kunt de vloer opnieuw oliën.


Deze onderhoudsolie is blank en geeft het hout geen kleur. Masseer de onderhoudsolie met een schone, droge witte pad egaal in het hout. Gebruik bij grote oppervlakken een boenmachine. Wrijf de vloer volledig droog met katoenen doeken.


Pas na vier uur weer belopen. De vloer uur niet met water in aanraking laten komen. Behandel de vloer (na minstens uur) met WOCA zeep om inlopen van vuil te voorkomen. WOCA offer wood care products for the basic finishing and maintenance of wood products for the retail and industrial markets. Voor het intensief reinigen is het makkelijk om twee emmers te.


Kleurolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleurolie kan rechtstreeks op het onbehandelde hout aangebracht worden en geeft een vuil- en waterafstotend laagje. Bij een goed onderhouden vloer is een volledige opknapbeurt hooguit één keer per jaar nodig.


WOCA Onderhoudsolie WIT, Dit product is voor olievloeren.

Onderhoudsolie naturel voor geoliede houten vloeren voorziet uw geoliede houten vloer tot keer per jaar van een nieuwe naturel olielaag kunt onderhoudsolie het beste altijd gebruiken in combinatie met intensiefreiniger voor het verwijderen van vuil en oude zeeplagen. Skip to navigation Skip to content. Naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren, wit voor wit geoliede vloeren. Onderhoudsolie Active wordt gebruikt voor een afsluitende polijstbehandeling en het doorlopend onderhoud van geoliede vloeren. Onderhoudsolie kan worden gebruikt om alle geoliede houten oppervlakken op te frissen en te onderhouden en is bijzonder geschikt voor het regelmatig onderhoud van geoliede houten vloeren.


Temperatuur van product, ruimte en vloer moet tussen 15°C-35°C bedragen. Zorg steeds voor een goede ventilatie tijdens het aanbrengen en het uitharden. Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik!


Hierna de vloer volledig droog wrijven met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts