woensdag 5 juni 2019

Palm jungle behang

Palm jungle behang

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Waarbij het palmenblad wat is verkleind en in lichtere tinten wordt afgedrukt. Het palmblad dessin zorgt voor een tropische en jungle -achtige sfeer in huis. Het behang is speels, levendig, maar oogt tegelijkertijd ook rustig.


Palm jungle behang

Als de palmbomen niet naar jou komen haal je de palmbomen maar naar jou toch? Vinden wij het perfecte excuus om een paar weelderige bladeren op je muur te behangen. Bereken hier hoeveel rollen je nodig zou hebben. Wij zijn opslag verliefd geworden op deze onwijs mo. Perfect voor in de woon- of slaapkamer!


Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geniet van een oase van rust. Leverbaar in aanvullende kleuren. Een echte behang klassieker! Gratis verzending vanaf euro.


Behang met dieren uit de tropische jungle of uit de Afrikaanse Savanne. Behangdessins met snelle apen, grote olifanten, lange giraffes, gevaarlijke beren, krokodillen, leeuwen en tijgers. Voor de kinderkamer maar ook voor volwassenen in elke stijlen. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Afkomstig uit het archief van Cole en Son en inmiddels weer leverbaar met behulp van de meest moderne printtechnologie. Verander uw huiskamer tot een sfeervolle jungle , met dit prachtige Botanical Design!


Van alle jungle behang ontwerpen, is deze veruit de meest populaire. Palm Breeze - Behang MEGAWALL. Helaas is dit behang alleen nog niet in Nederland te bestellen.


Ben je op zoek naar een behang voor in de woonkamer, dan is een print van bladeren of palmbladeren een leuk idee. Dit behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Jungle behang met ( palm ) bladeren. Deze pin is ontdekt door Petra Elsinga.


Palm jungle behang

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De collectie JUNGLE van Caselio is de speerpunt van dit seizoen. Gecreeërd met passie door bedreven ontwerpers en tovenaars van kleuren en motieven. Deze jeugdige collectie met eenvoudig aan te brengen vliesbehang zorgt voor een persoonlijke noot en dompelt je slaapkamer, woonkamer of keuken in een lichte, tropische en trendy sfeer.


Blijf op de hoogte van het laatste luxe behang nieuws en de nieuwste collecties. Daarnaast is dit product geproduceerd op vliesbehang. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Het patroon is half verspringend en wordt iedere centimeter herhaald. Het materiaal van het behang is vliesbehang.


Ze zijn bijvoorbeeld erg populair in de hal, waarbij er gekozen wordt om één grote muur te behangen met jungle behang. Omdat de hal vaak een smalle ruimte is, zal het effect wel heel groot zijn als je alle muren bekleed met het jungle behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts