maandag 3 juni 2019

Plankje ophangen

Plankje ophangen

Zoek naar onzichtbare plankdragers op de nieuwe KensaQ. Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Leuk, zo’n massief houten plank die onzichtbaar aan de muur is bevestigd.


Je hoeft geen Hans Klok te heten om het te kunnen. Bekijk hieronder hoe je een blinde plank kunt ophangen. Een plank aan de muur is de ideale opbergplek voor spullen die je vaak gebruikt. Of die je graag laat zien natuurlijk. Bij IKEA houden we van opbergen, dus het assortiment wandplanken is groot.


We hebben ze zelfs met lades. Je maakt ze makkelijk maar stevig aan de muur vast met de plankdragers. Stap - Plank ophangen met plankdragers Beginner. Hoe eenvoudig het ophangen van een plank ook mag lijken, het is erg belangrijk dat ze recht hangt en stevig genoeg is bevestigd om het vereiste gewicht aan te kunnen.


Plankje ophangen

In elke kamer kan een plankje goed van pas komen: voor meer opbergruimte in de keuken, om boeken op te stapelen in de studeerkamer. Onze verdekte ophangsystemen zijn zeer stevig wat maakt dat ze een hoog draagvermogen hebben. Zo kan een goed bevestigde plank makkelijk 1kg per mdragen, natuurlijk is de aard van de bevestiging wand hier ook van belang.


Creëer in de woonkamer planken voor vazen en boeken of maak in de badkamer een zwevende plank voor handdoeken. Gisteren de Turqoise plankdragers met twee planken van steigerhout recht boven elkaar opgehangen in de woonkamer boven de bank. Volgezet met fotolijstjes en andere leuke spulletjes en het staat prachtig. Het samenstellen vond ik erg lastig want alles leek me wel mooi.


Plankje ophangen

Maar nu het hangt ben ik heel blij met deze keuze. Kies een plek om de wandplank op te hangen. Plak een stuk plakband met een lengte langer dan de wandplank op de muur – op het oog waterpas. Teken de positie uit van de wandplank.


Wie wordt niet blij van een beetje extra opbergruimte? Hier laten we je zien hoe je makkelijk een kleine plank ophangt – waar je maar wilt, en zonder enige schade aan je muur. Voor je favoriete boeken of enkele decoratieve voorwerpen. Een wandplank is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte.


Plankje ophangen

Onze blinde wandplanken worden toegepast in woonkamers, keukens, werkkamers, slaapkamers en winkels. Dit heeft een draagkracht van maximaal kilo. De draagkracht verhogen doe je door de juiste pluggen voor jouw wand te gebruiken en door stevige planken van goede kwaliteit te kiezen.


Tot op heden was spijkeren of boren in dit geval de enige oplossing. Met de klevende spijkers voor gladde ondergronden kun je nu ook objecten zonder gladde achterkant probleemloos ophangen. Creëer meer opbergruimte in de badkamer door een rek of plank op te hangen. Maar denk ook aan de mogelijkheden in de keuken!


See more ideas about Plant hanger, Macrame plant hangers and Hanging plants. Gebruik dan wel de juiste schroef. Wil je zelf een plankje ophangen in huis? Dat een plankje tegen de muur een aantal praktische voordelen biedt, staat buiten kijf. Jammer genoeg laat het uitzicht nog vaak te wensen over.


Interieur accessoires zijn het investeren waard. Ze geven je interieur een upgrade in zowel uitstraling als kwaliteit. Wanneer je graag planken aan je muur wilt in bijvoorbeeld je woonkamer, keuken of slaapkamer, heb je tal van bevestigingsmogelijkheden. Een echte leren plankdrager is zeker een aanrader. Haal de plank weer weg en trek de afgetekende lijntjes over op de achterkant van de plank.


Boor daar, met de boorpunt precies op het midden (de triplex-strook) gericht, diepe gaten in de plank , ca. Voor dit doel zijn speciale extra lange houtboren te koop). Zwevend schap of plank blind bevestigen aan muur met stalen pennen.


De mooiste planken zijn zwevende, of blinde planken. Een ruim assortiment Plankdragers en inspiratie vind je bij KARWEI. Deze hebben geen steunen of.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts