maandag 3 juni 2019

Ijzeren spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Ruim assortiment online bestellen!

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Brocante ijzeren spiegel in rek met vogels 160hoog. Loods jan bij loods jan vind u alles op het gebied van antiek, vintage, industriele, brocante meubelen,.


Deze ijzeren spiegel is het zonnetje in huis. De lijst van gevlochten ijzerdraad zorgt voor een bijzonder geheel, terwijl de afwerking in antiek nikkel de spiegel een vintage touch geeft! Daardoor gaat de ijzeren zon samen met verschillende woonstijlen. Roestige ijzeren spiegel met kandelaars.


Deze unieke sobere gietijzeren roestige spiegel heeft kandelaars aan de voorkant voor waxinelichtjes. Deze mooie ronde spiegel past perfect in de sobere interieurstijl.

Een spannend 3D-effect maakt van deze spiegel een bijzonder kunstobject. Een compleet ijzeren frame gevuld met antieke spiegels die als aparte elementen met elkaar zijn verbonden. Een antiek goudkleurige finish benadrukt de authentieke vintage-charme. Hang de spiegel boven een lage kast of een wandtafel en zet er kaarsen en windlichten voor. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Welkom op de startpagina spiegels. Wij bieden u een grote collectie spiegels van verschillende aanbieders. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Voor al uw woon decoratie, en (kraam) kado's.


Spiegels zijn er in vele maten en stijlen. Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Javascript is uitgeschakeld. Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer. Ontdek een ruime selectie decoratieve spiegels op Maisons du Monde: klassieke, ronde, vierkante, rechthoekige spiegels , in romantische stijl en nog veel andere.

Passpiegels zijn grote spiegels waarin je jezelf van top tot teen kunt bekijken. Als je er ruimte voor hebt, kun je kiezen voor een staande spiegel. Een plakspiegel is een goeie optie als je ruimte wil besparen of wanneer je het oppervlak onder de spiegel niet wil of kan verstoren. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts