donderdag 13 juni 2019

Stylist interieur

Lesgeld terug als je niet slaagt. Gratis cadeau bij inschrijving. Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bekijk nu de mooiste styling.


Voor dat ene momentje voor jezelf.

Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Of het nu gaat om het inrichten en stylen van een nieuwbouwwoning of om het samen sparren over de mogelijkheden rondom een renovatie, verhuizing of metamorfose, STIJLIDEE verrast je met interieur en styling ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben! Omdat stylist een vrij beroep is, is er ook beroepsvereniging voor stylisten , interieur en Nederlandse stylisten in het leven geroepen, de ‘Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten ’ (BNS Crisp). Is een interieurstylist hierbij aangesloten, dan ben je zekerder van goede voorwaarden en een interieurstylist met ervaring als in opleidingen en kennisdeling. Is het tijd voor wat anders op de muur?


Of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken? Geef je huis een mini-make-over met deze stylingideeën. Hier staan alle tips en tricks van onze vtwonen- stylisten bij elkaar.

Voorzien van prachtig beeld en stylingtips, waarmee je thuis snel en eenvoudig een wereld van verschil maakt. Nederland heeft veel interieurstylisten, maar welke moet je nou kiezen? Wij wilden rust en eenheid in ons nieuwe huis.


Wij zijn nog elke dag blij met ons mooie interieur ! Vanuit een kantoor aan de Holleweg adviseren wij, Stephanie, Lonneke en Maxime, particuliere- en zakelijke opdrachtgevers bij vragen omtrent indelingen, kleuren, keukens etc. Lifs interieuradvies en styling bestaat inmiddels al jaar. BNS Crisp bestaat dit jaar jaar, heeft een bewezen bestaansrecht en is dé professionele belangenbehartiger van stylisten in Nederland.


PURE styling : voor oorspronkelijke styling met hart voor duurzaamheid. Ik word regelmatig benaderd door startende stylisten die graag willen weten hoe ze nou hun eigen bedrijf opzetten als stylist of die graag willen leren ontwerpen zoals ik dat doe. Mijn motto is dat samenwerken en elkaar ondersteunen je verder brengt.


Daarom heb ik besloten om te starten met op 1. Een interieur is pas af als de styling is afgestemd op het ontwerp. Als u echter geen complete verbouwing voor ogen heeft, kan RESTYLING voor een compleet andere sfeer zorgen. Denk hierbij aan een gezellige sfeer van uw woonkamer, maar ook aan een frisse inrichting van uw bedrijfspand. Professioneel binnenhuisontwerper en interieur stylist. Alle informatie rustig doorlezen?


Voor een persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, compleet interieurproject, realisatie en styling op maat. Als interieurstyliste kan ze voor u in opdracht een mood board maken, zo ziet u in één oogopslag wat voor sfeer en kleuren er worden geadviseerd.

Je kunt er ook voor kiezen om zelfstandig te gaan werken. De opleiding biedt je alle kennis die je nodig hebt om een interieur te ontwerpen dat functioneel en mooi is. Maakt van ieder interieur een thuis! Gouda Haastrecht Stolwijk. Wil je zelf je interieur inrichten, maar wil je een middagje met een van onze stylisten praten over hoe je dat aanpakt?


Interieurstylist Anne Hoogvliet. Of ben je al bezig maar loop je tegen problemen aan waar je zelf niet uitkomt als: indeling, kleur of opbergruimte? En dit allemaal in het centrum van Amsterdam. Ook heb ik naast mijn studie genoeg vrije tijd om te werken of om andere dingen te doen. MEER interieur is een advies- en ontwerpbureau voor interieur.


Ik maak ruimtes waarin je graag wilt wonen en werken. Ruimtes waar kleuren en materialen elkaar versterken en waar meubelen en accessoires, stoffering en verlichting op elkaar zijn afgestemd. Door rust en evenwicht krijg je een interieur met karakter en een fijn thuisgevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts