dinsdag 4 juni 2019

Inkijkwerende folie

Bij de inkijkwerende folie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw ramen voorzien van deze uitstekende inkijkwerende folie. Bij al onze raamfolie wordt een duidelijk plak instructie geleverd die u begeleid tijdens het plakken van uw inkijkwerende folie.


Inkijkwerende folie

De inkijkwerende folie kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo hebben we inkijkwerende folie die gebruikt kan worden in woningen en bedrijfspanden. U kunt zo in alle rust werken.


Met zonwerende folie van Luna Glass Tinting kunt u zowel zon als warmte weren. Informeer nu voor een vrijblijvend advies op maat. Ook voor heldere en inkijkwerende. Vrijwel ieder type raamfolie heeft inkijkwerende voordelen. Inkijkwerende decoratiefolie wordt veelal verkocht onder de naam privacy folie of blindering raamfolie.


Inkijkwerende folie

Afhankelijk van uw wensen hebben wij diverse type decoratieve folies beschikbaar, waarbij wij u uiteraard graag van het nodige advies voorzien. Verhoog met onze inkijkwerende folie uw privacy en van uw werknemers door uw kostbare apparatuur en bezittingen te onttrekken aan het oog van anderen door de inkijk te reduceren tot maar liefst , terwijl u zonder problemen naar buiten kunt blijven kijken. Ook kunt U inkijkwerende folie gebruiken om doorkijk tussen. Met inkijkwerende raamfolie zorgt u ervoor dat niemand zomaar kan binnenkijken in uw woning terwijl u toch volop kan genieten van het daglicht. Vaak is inkijkwerende folie een egale, matte raamfolie.


Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een decoratieve glasfolie. Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Inkijkwerende folie

Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden. Inkijkwerende folies Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot.


Maximale privacy door inkijkwerende folie. Voor een maximale privacy kunt u het etched glass- folie in uw vergaderruimte of buitenzijde van uw kantoor laten aanbrengen. Folie aan de buitenzijde aanbrengen. De folie laat wel licht door, maar geen beeld.


Inkijkwerende folie

De levensduur van folie is – wanneer deze buiten wordt aangebracht – minder lang dan wanneer folie aan de binnenzijde wordt aangebracht. Folie die buiten is aangebracht is onderhevig aan invloeden door win water, sneeuw en extreme droogte. Deze zonwerende folie voorkomt hinder van de zon. Plak de folie op alle ruiten in huis. Plak het folie bijvoorbeeld ook op de ramen in deuren of als decoratie op een spiegel.


Het is gemakkelijk aan te brengen omdat het statisch is. Je hebt dus geen lijm nodig en je kunt de folie dus verwijderen zonder de ruit te beschadigen. In de zomer blijft het juist koel.


Deze folie is geschikt voor alle seizoenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts