woensdag 19 juni 2019

Woca verf

Woca verf

Vind hier al uw Woca producten. Bij ons de scherpste prijzen en beste service! De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller.


Dankzij de speciale pigmenten is het oppervlak lang beschermd. Exterior Oil is sneldrogen eenvoudig aan te brengen en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Woca Verf koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Woca (voorheen Trip Trap) producten voor onderhoud en bescherming van houtenvloeren, meubels en buitenhout Hout is een natuurproduct. Natuurzeep is bijzonder geschikt voor vloeren, meubilair, tafelbladen en panelen.


Woca verf

Met een behandeling die de natuurlijke kwaliteiten van hout garandeert blijft het oppervlak duurzaam, mooi en sterk. Goe gemakkelijk en overzichterlijk. Kies uit producten vanaf € 295. Kleurolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Beschikbaar in kleuren. De naturel versie gebruik je voor donkere houtsoorten, waarbij de structuur en kleur van het hout nog intenser wordt. Denk hierbij aan u vlonder of tuinhuis, maar ook voor bankjes, tafels en stoelen, schuttingen, potdeksel delen of decoratie van hout. Woca exterior oil is een watergedragen olie voor al het hout buiten. Het is sneldrogend en slijtvast.


Dit gebeurt op regelmatige basis met Natuurzeep. Na verloop van tijd is er een groot onderhoud nodig om het hout opnieuw voldoende te verzadigen. Hiervoor is Woca Onderhoudsolie het aangewezen product.


Om deze behandeling zo lang mogelijk mooi en slijtvast te houden, onderhoud je regelmatig met Natuurzeep van WOCA. Je verwijdert hierdoor niet enkel vuil, maar zorgt er met een zeepbehandeling ook voor dat het hout gevoed wordt. Woca Exterior Paint wordt sterk, slijtvast en wordt resistent tegen groene aanslag en verkleuring. Woca Denmark ontwikkelt, produceert en vermarkt een compleet assortiment houtverzorgende producten voor de basisbehandeling en het onderhoud van houten oppervlakken.


Woca verf

Het beschermt het hout en geeft het kleur. Na aanbrengen droogt het snel en heeft het een matte, natuurlijke uitstraling. Eventueel opstaande vezels fijn schuren met korrel 120.


Houten terrassen en tuinmeubelen. De verf kunt u gemakkelijk aanbrengen met een kortharige roller. De eerste laag wordt met verdunt met water zodat de tweede laag goed. Woca Beits koop je eenvoudig online bij bol. Bij de productspecificaties zie je bij het rendement hoeveel je ongeveer met liter kunt verven.


Woca Floorpaint wordt in lagen aangebracht. WOCA HOUTBESCHERMING (TRIPTRAP).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts