woensdag 5 juni 2019

Kaarsen zelf maken

Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Zelf je eigen kaarsen maken.


Het is natuurlijk ook mogelijk om het zelf kaarsen te maken. Het is wellicht zelfs veel leuker om zelf kaarsen te maken zodat u uw creativiteit er in kwijt kan.

Smelt de kaarsen au bain-marie en vis de lonten. U gaat zelf kaarsen dompelen. Vervolgens kunnen de kaarsen worden gevormd (gedraai een knoop, een slang of een slak: er zijn vele mogelijkheden). Daarna worden ze afgekoeld en gekleurd. Met onze hulp komt u ongetwijfeld tot prachtige kaarsen ! Voor groepen tot personen hoeft u niet te reserveren en kunt u zo binnenlopen.


Bij KARWEI vind je verschillende DIY stappenplannen om hier zelf mee aan de slag te gaan. Om zelf kaarsen te maken van restjes kaarsvet, moet je het kaarsvet eerst vloeibaar maken. Kaarsen geven net die extra gezelligheid in huis. Dit doe je door het au bain marie te verhitten. Zie voor een beschrijving van deze smeltmethode mijn blogpost over wat te doen met je overgebleven chocoladeletters.


Zorg wel dat je ‘schoon’ kaarsvet gebruikt. Je kunt je kaarsen in allerlei soorten en maten kopen in diverse winkels. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om zelf je eigen kaarsen te maken.


De kaars is een van de oudste middelen van verlichting die zijn intrede deed in de Romeinse tijd.

Vandaag de dag is het zelf maken van kaarsen een populaire hobby geworden. Je kunt thuis gemakkelijk aan de slag, kaarsen maken het thuis gezellig of je kunt ze weggeven als cadeautje. Er zijn twee manieren om zelf kaarsen te bedrukken. Neem je tijd om kaarsen te gieten.


We zijn nu goed voorbereid om te starten met kaarsen maken. Een gewone handwerkwinkel daar ga je niet alle hobbymaterialen terugvinden. Met dit XL-pakket heeft u het grootste voordeel en voldoende om een groot aantal kaarsen te maken. Het bevat paraffine, lont, stearine en waxinepitjes.


Ben jij op zoek naar inspiratie om je eigen kaarsenstandaard te maken ? Als mal kun je ook papieren bekertjes gebruiken of plastic feestglazen. Gooi je oude kaarsen niet weg! Ik heb wel een keer geprobeerd om van bijenwas zelf kaarsen te maken (toen ik nog vegetariër was en geen veganist), maar bij paraffine kan ik de gestolde kaars zo uit de pijp schuiven, bij bijenwas lukte dit echter niet.


Speciaal voor jullie een extra DIY die je niet in de uitzending zag. Jill laat je zien hoe je zelf he. Waarom zou je nou zelf kaarsen maken ? Ze zijn namelijk goedkoop te koop in verschillende winkels.


Maar toch kent het zelf maken van kaarsen een paar voordelen. Creatief bezig zijn en rustgevend: Als je creatief bezig bent werkt dit vaak ook rustgevend. Hieronder vind je een overzicht van de voordelen. Alle kaars benodigdheden om zelf je eigen kaarsen te maken zijn hier verkrijgbaar. Ben je op zoek naar iets specifieks neem dan gerust vrijblijvend contact op.


Hiermee kan zelf je kaarsen te maken in een glas, theelichtje, theekopje of bakje. U kunt ook verschillende kleurenlaagjes boven elkaar… € 50. Versierwas voor het zelf decoreren van kaarsen. U kunt dit materiaal snijden, scheuren ect en daarna op de kaarsen plakken.


In plaats van kaarsen te kopen speciaal voor de lont kan je in onze webshop ook alle benodigdheden kopen voor het zelf maken van kaarsen , das veel goedkoper en ook nog veel leuker om vanuit het niets zelf een kaars te maken. Ik nodig hierbij iedereen uit eens een kijkje te nemen voor ons voordelig geprijsd assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts