dinsdag 25 juni 2019

Lamellen 300 cm breed

Lamellen 300 cm breed

Wil je lamellen kopen voor je ramen? De kunststof lamellen geven een strakke uitstraling. Lamellen zijn een perfecte oplossing voor hoge raampartijen. Op een gemakkelijke wijze kan de gewenste lichtinval bepaalt worden, alsmede de inkijk.


Op de site is verschil tussen Andammen en Rogen lamellen niet te achterhalen. Gekozen voor Andammen maar de lamellen zijn wel heel erg. NL - Kwaliteit lamellen op maat. Verticale lamellen voordelig en gratis bezorg kunststof, verduisteren vochtige ruimtes, PVC. Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden.


Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt. Onze verticale rail is 5cm breed en 5cm hoog.


Lamellen 300 cm breed

De hoogte die u doorgeeft bij uw bestelling is de hoogte van het volledig systeem, dus inclusief rail en lamellen. De rail is universeel, de kant van de bediening kan u dus zelf bepalen door de rail te draaien, u dient enkel te kiezen naar waar de lamellen dienen te schuiven. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! En vraag een gratis monster aan. Direct de scherpste prijs!


Lamellen 300 cm breed

Wilt u eerst zien wat u krijgt? Bestel dan een gratis monster. Of bezoek één van onze winkels. Bekijk het gehele assortiment lamellen. Specialistisch advies nodig?


Voor de lamellen welke geleverd kunnen worden vanaf 2tot 360cm breed gebruiken wij hout dat uit delen is opgebouwd en verbonden is door zogenaamde fingerjoints. Hiermee kunnen wij stabiliteit van het hout over de gehele breedte garanderen. JASNO swings zijn niet zomaar verticale lamellen.


Dankzij het unieke en originele om-en-om draaisysteem en vele opties in materiaal en kleur, maak je met swings iets bijzonders voor je ramen. Onze producten zijn simpel in elkaar te monteren, binnen minuten gemakkelijk schoongemaakt, met jaar garantie, Nederlands product op maat gemaakt tot meter breed en lang. Duo rolgordijnen al vanaf € 8op maat gemaakt. Op werkdagen voor 14u besteld = volgende werkdag geleverd! Complete verticale lamellen gordijnen met kunststof lamellen op maat gemaakt.


In diverse dessins en kleuren. Standaard kunststof lamellen zijn 89mm breed , in een beperkt aantal kleuren ook in breedtes van 52mm, 70mm en 127mm. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één. Onze 70mm kunststof verticale lamellen zijn tijdloos en staan bekend om hun functionaliteit. Ze zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy.


Lamellen 300 cm breed

Het kunststof materiaal is brandvertragend en kleurvast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts