donderdag 9 augustus 2018

Trappen schilderen

Eenvoudig achteraf betalen Je betaalt Zoofy achteraf via iDeal. Uw trap laten schilderen door een ervaren trapschilder uit uw regio. Plak de overgang tussen de trap en de muur af met afplaktape. Verwijder de tape direct na het schilderen en breng tape opnieuw aan als je een tweede laag gaat aanbrengen of de treden gaat verven die je nog niet geschilderd hebt.


Trap schilderen : het prijskaartje.

De trap krijgt veel te verduren. Dag in dag uit lopen verschillende gezinsleden de trap op en af. Soms op sokken, soms met hakken aan. De ene keer voorzichtig, de volgende dag in hoog tempo. Door al deze belasting heeft de trap vaker een nieuwe verflaag nodig dan andere onderdelen in huis.


Het is een belangrijk onderdeel in de uitstraling van het gehele interieur. Ziet jouw trap er dus niet meer als nieuw uit, is hij beschadigd of wil je hem gewoon in een nieuw kleurtje steken? Door je trap te schilderen geef je hem een compleet nieuwe en frisse look.

Als de trap goed schoon gemaakt en geschuurd is, kan het schilderen beginnen. Roer de grondverf goed door met het roerhoutje. Grondverf zorgt voor een betere dekking en hechting van de laklaag. Breng de grondverf royaal aan.


Verwijder losse haren op de kwast door de kwast rechtop te houden. Als je heel specifieke wensen hebt voor de verf voor jouw trap , kun je ervoor kiezen om de verf zelf te kopen in plaats van deze door de schilder mee te laten nemen. Schilder eerst de randen met de kwast.


In onderstaand overzicht zie je de verfsoorten die je nodig hebt om een trap te schilderen , wat deze kosten en hoe veel je hier van nodig hebt om jouw trap te schilderen. Zo kun je de trap snel weer gebruiken. Wij geven je antwoord op deze vragen zodat jij jouw trap verft als een professionele schilder ! Ons schildersbedrijf heeft alleen maar vakmensen in dienst dus alhoewel er makkelijk wordt nagedacht over het verven van een trap , is dat het niet. U moet namelijk rekening houden met verschillende omstandigheden. Dat betekent dat je deze primer, mocht je dat willen, ook over kunt schilderen met een terpentine gedragen lak.


Welke rollers en kwasten moet ik gebruiken voor de trap ? Voor het schilderen van de trap , wat je als het goed is nu met watergedragen verf gaat doen, gebruik je ook daarvoor bestemde rollers en kwasten. Indien je tijdens de werken nog gebruik wil maken van de trap , kan je bij het schilderen steeds trede overslaan.

Je kan een trap ook schilderen met Levis Vloeren en Trappen. Let op: ontvetten, schuren en ontstoffen als voorbereiding blijft even belangrijk. Laat de trap hierna drogen.


Het beste kunt je hier een driehoek- of deltaschuurmachine voor gebruiken. Schuur eerst de trap met een schuurpapier met groffe korrel, en eindig met een fijne korrel. TRAP SCHILDEREN OF BEKLEDEN? Wat kan je het beste doen?


Het schilder klaarmaken van de trap wil zeggen dat u de huidige trap helemaal in orde gaat maken waarna u de trap kunt gaan schilderen. Deze vraag krijg ik best vaak. In dat geval zal de schilder in kwestie doorgaans altijd een uurtarief in rekening brengen.


Er wordt geen gebruik gemaakt van een vastgestelde prijs voor het totale project omdat het gaat om gedetailleerd schilderwerk. Wil je de trap liever in een transparante kleur of houtkleur? Een trap wordt bijna elke dag gebruikt.


Dan kun je hiervoor het beste CetaBever Vloerlak of Glitsa Vloerlak gebruiken. Voor een kleurloze afwerking is Glitsa Trappenlak zeer geschikt. Na het kiezen van de juiste verf, kan er begonnen worden met het schilderen van de trap.


Voor een trap waar je iedere dag overheen loopt zorgt de beste trapverf ervoor dat je minder vaak opnieuw hoeft te schilderen. Voldoet je trap niet langer aan jouw smaak? Dan hoef je niet per se een nieuwe te laten installeren. Door je houten trap te schilderen , kan je die op een goedkope manier nieuw leven inblazen.


Vaak is een combinatie van deze twee de beste oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts