dinsdag 7 augustus 2018

Sikkens groothandel

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt.

Wij adviseren en helpen u graag. Onze klanten beoordelen ons met een 2. Bestel snel en ervaar het zelf. Sikkens verf en lak voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Vind sikkens verf als je nu zoekt.


Deze fabrikant levert de eerste klas producten en services. Het begon allemaal langs de stadsmuur in Groningen met één fabriek van lakken.

Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Voor de beste service en een uitgebreid assortiment.


Aanbiedingsprijs € 3€ 3Normale Prijs € 615. Voeg toe aan verlanglijst. Wapexcoating voor de laagste prijs! Voor 23:bestel morgen in huis. De beste primers, de laagste prijs!


Vandaag bestel morgen in huis. Al vanaf €4- gratis thuisbezorgd. Vakbekwame medewerkers staan elke dag voor jou klaar om de juiste producten te adviseren en te zorgen dat jouw schilderklus op tijd klaar is. Parketlak tegen de laagste prijzen. Er is geen branche zo veelzijdig als de verpakkingsbranche.


Sikkema Verpakking heeft zich door de jaren gespecialiseerd als groothandel voor beide branches. Verfgroothandel Simonis Verf is middels vestigingen in geheel Zuid-Holland en Zeeland vertegenwoordigd. Wij bieden elke professionele verfverwerker altijd een.


Dit betekent voor u extra service en meer gemak!

Laat je bij Jan Sikkes verrassen door onze modestoffen, decoratiestoffen, gordijnen en meubelstoffen. Welkom op de website van Longerstaey, dé groothandel voor bouwverven, binnenhuisdecoratie en autolakken. Longerstaey beschikt over een brede waaier aan producten voor elke fijnschilder, decorateur, winkelier, schrijnwerker en carrossier. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ons filiaal lig centraal ten op zichten van Amsterdam Diemen en Almere. Ondergronden Binnenafwerking van hout, harde kunststof, beton, pleisterwerk e. Rubbol BL Rezisto Primer of Rubbol BL Primer. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsen watergedragen.


De verf is direct klaar voor gebruik. Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing. Zo eindigt jouw klus met het gewenste resultaat en de perfecte kleur. Olijslager Verf BV is met verkooppunten in Frieslan Groningen en Drenthe één van de grootste verfgroothandels van Nederland.


Een totaalleverancier met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts