maandag 27 augustus 2018

Brede bloempot

Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs.

Bloembakken voor lage prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen!


Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan! Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. Bijvoorbeeld bloempotten , tuingereedschap of vogelhuisjes. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.


Deze pot Lima is van het merk Mica Decorations. De bruine bloempot lijkt van massief beton maar is gemaakt van kunststof.

De bloempot is makkelijk te verplaatsen en kan tegen een stootje. Pot Lima heeft een unieke mix van een tijdloos design met een stoere look. Het unieke patroon is er met de hand opgezet en bij geen enkele Lima pot gelijk.


Ovale bloempotten online kopen op Fleurdirect. Wanneer u een mooie kamerplant hebt van Fleurdirect. Polyester plantenbakken gezocht? Woon je in een appartement met een balkon, dan kun je bijna niet anders dan je plantjes en bloemen in een mooie bloempot of plantenbak te zetten.


Maar ook in de tuin, kan het gebruik maken van bloempotten een speels effect geven. Bij JYSK vind je bloempotten en bloembakken in diverse kleuren, soorten en maten en altijd voor een lage prijs. Van klassiek tot modern, van terracotta tot hoogglans bloempotten. Ons klanten leggen niet zomaar grote afstanden af om naar onze winkel te komen. Een grote, vierkante bloempot is een populaire oplossing om het terras en de entree er wat sfeervoller uit te laten zien, maar staat ook erg leuk in kantoorruimten en openbare gebouwen.


De lange, slanke vorm, het eenvoudige ontwerp en het beige, getextureerde oppervlak geven de bloempot een tijdloze look. De plantenbak is flexibel in gebruik. Als je van groen in en rond je huis houdt, dan zijn bloempotten en plantenbakken onmisbaar. Je kan bijvoorbeeld je balkon mee opsieren of het terras mee afbakenen. Daarnaast zijn planten- en bloembakken ook geschikt om het verspreid door je tuin op te stellen of door je woning te plaatsen.


Ruim assortiment online bestellen! Koop nu bloempotten voor uw huis.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ontdek ons unieke assortiment bloempotten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


In plantenbakken en bloembakken kun je leuk planten combineren. Geef een goede bodem aan je plantenbak. Een hoge plantenbak kun je eerst opvullen met hydrokorrels. Brede hoge bloempot voor buiten.


Onder het tabblad ‘Extra informatie’ vind je alle specificaties van het product. Outdoor potterie heeft een opening in bodem voor de afwatering, indoor potterie heeft dat niet. Wil je de outdoor pot toch binnen gebruiken adviseren we je een waterdichte binnenbak te gebruiken. Iedere plant en iedere ruimte wenst een ander type plantenpot. Om deze reden bieden wij dan ook potten en bakken in alle soorten modellen.


Hoge plantenbakken, ronde plantenbakken, extra brede plantenbakken, vierkante plantenbakken en ga maar door. Heeft u het juiste model gevonden? De prachtige glans komt van de verschillende lagen verf die met de hand worden.


Je kunt qua vorm bijvoorbeeld kiezen voor een brede , grote bloempot voor binnen, of een smalle, hoge bloempot voor binnen. Je kunt qua kleur onder andere kiezen voor een bloempot in een rustige, basic kleur of juist een in een felle, niet te missen kleur. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Smalle en hoge plantenbakken zijn bij uitstek geschikt om bij de ingang van een hotel, restaurant of winkel te zetten. Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis.


Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot. Kies de sfeer die jij wil! Plantenpotten en plantenbakken voor buiten.


De grootste collectie bloempotten hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts