dinsdag 14 augustus 2018

Woca natuurzeep naturel

Vind hier uw Woca natuurzeep. Bij ons de scherpste prijzen en beste service! Top Producten voor een lage prijs! Bekijk hier de Woca Producten! Particulieren als Professionals!


Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller.

Woca natuurzeep zorgt er voor dat het met zijn voedende eigenschappen de porien van het hout dicht en uw vloer beschermt tegen het indringen van vloeistoffen en vuil. Deze natuurzeep zorgt ervoor dat uw vloer in topconditie blijft doordat hij naast een reinigende, ook een voedende werking heeft. Maak deze iets dikker aan dan aangegeven. Natuurzeep is verkrijgbaar in naturel , wit, extra wit, grijs en zwart. Elke kwartaal even goed schudden.


Insmeren en daarna alleen met droge doek inwrijven. Dan kan je er zeerlang gebruik van maken. Reinig het oppervlak met een goed uitgewrongen dweil. Reiniging en onderhoud Reiniging en onderhoud.

Plaatsen met zware slijtage kunnen worden onderhouden met WOCA Maintenance Oil of WOCA Maintenance Gel, na reiniging met Intensive Wood Cleaner. Goe gemakkelijk en overzichterlijk. Woca onderhoudsolie is in naturel , wit, extra wit, grijs, bruin en zwart verkrijgbaar.


Voor een optimaal resultaat, de vloer eerst reinigen met Woca intensief reiniger, hiermee verwijdert u eerst al het vuil van uw vloer. Hoge kwaliteit Natuurlijke Zeep. Bestel nu online bij Waschbear.


Milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde producten voor alles in het dagelijks leven! Uw vloer blijft dan langer beschermd tegen vuil en vocht. Tip: Maak grote yerrycan van ca liter verdund klaar. WOCA is een afkorting van Woodcare, het Engelse woord voor houtverzorging.


Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud. Niet al onze dealers hebben altijd al onze producten direct op voorraad. Ons advies is dan ook om eerst te bellen voordat u langsgaat.


Woca natuurzeep (voorheen Trip Trap natuurzeep ) is bedoeld voor de reiniging en onderhoud van geoliede en met zeep behandelde houten vloeren. Deze Woca natuurzeep is een speciaal vervaardigde kwaliteitszeep die dankzij de voedende eigenschappen de poriën in het hout dicht en op die manier uw vloer beschermt tegen indringen van vuil en vloeistoffen. De Woca Onderhoudsolie Naturel heeft uur nodig om goed uit te harden en mag daarom de eerste uur niet in aanraking komen met vocht. Door de handige spray flacon is de Woca Spray met name ideaal voor tafel- en werkbladen. Woca Masterzeep Naturel is namelijk niet filmvormend en hierdoor geschikt voor regelmatiger gebruik.


Ideaal voor het reinigen van horeca gelegenheden of kantines.

Woca natuurzeep spray naturel is een kant en klaar product en kan na goed schudden, meteen worden aangebracht op vloeren, panelen of meubels. Door parket met WOCA Masterfloor Oil te behandelen, accentueer je de natuurlijke schoonheid van het hout. Je verwijdert hierdoor niet enkel vuil, maar zorgt er met een zeepbehandeling ook voor dat het hout gevoed wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts