maandag 20 augustus 2018

Spiegelwand op maat

Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit. Eenvoudig op maat te bestellen. Triple HR Glas van hoge kwaliteit.


Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Vision2form Design en daarmee al sinds jaar actief in het maken van spiegels op maat.


Een belangrijk onderdeel van onze activiteiten is het maken en plaatsen van spiegelwanden. Vandaar deze pagina over dit bijzondere product. Levering spiegels op maat.


Wij leveren dit product in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) en in België in de provincies Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

De levertijd van op maat gemaakte glazen spiegels bedraagt circa tot werkdagen. Een veiligheidsspiegel heeft een levertijd van tot werkdagen. Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand.


Een spiegel op maat kan in veel situaties worden toegepast. Nu ook met uw eigen gezandgestraald patroon voor ledverlichting zie afb. In danszalen, fitness-ruimten en oefenruimtes kunnen komplete wanden of delen daarvan voorzien worden van spiegels. Het plaatsen van een spiegelwand kan door middel van verlijmen of plaatsing in een spiegelprofiel.


Spiegelwand op maat gemaakt. Alhra Glas levert spiegels op maat ! Zo kan er gedacht worden aan een spiegel in de gang, een gehele spiegelwand of bijvoorbeeld een badkamerspiegel. Nieuw Ophalen of Verzenden. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen.


Wij maken verschillende vormen spiegels geschikt voor verschillende toepassingen en verschillende ruimtes in je huis. Bijzondere afmeting geven je interieur nét dat beetje extra ten opzichte van een standaard spiegel. Hiermee zijn spiegels op maat geschikt voor gebruik in diverse ruimtes op diverse.


Na het opgeven van de gewenste afmetingen en de keuze voor de randafwerking wordt direct de prijs berekend en kan het product aan de winkelwagen worden toegevoegd.

Ook deze spiegels kun je op maat bestellen in een dikte van of mm. Volledig assortiment glasbenodigdheden. Naast spiegels kun je bij ons ook diversen glasbenodigdheden bestellen om o. Bent u op zoek naar een wandspiegel? Wilt u een eigen sportschool oprichten?


Hier vindt u de juiste maten en service. Soms laat de situatie het toe om een standaard afmeting te gebruiken, echter is het vaak het mooiste om de ruimte zo strak mogelijk af te werken met een spiegel op maat. Bij Glas op Maat zijn verschillende soorten spiegels volledig op maat te verkrijgen.


Denk hierbij een normale zilveren spiegel, bronzen spiegels en een grijze spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts