dinsdag 14 augustus 2018

Duette zonwering

Honingraat Stoffen, Hoge Kwaliteit! Ruimte Keuze in Stof Transparantie. Discover Luxaflex Duette Shades. Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 99.


Dit maakt de Duette Shades van Luxaflex de perfecte oplossing voor ramen van bijna alle afmetingen, vormen en omstandigheden.

Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen. Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Van Geet raamdecoratie en zonwering is al jaren uw betrouwbare partner in raamdecoratie en zonwering in Amersfoort.


Duette Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. De geplooide voorzijde geeft een tijdloos mooi product, waarmee u een eigen authentieke stijl en sfeer in huis creëert. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm. Plisse Duette plisségordijnen vormen eensfeervolle oplossing tegen fel zonlicht.


U heeft de keuze uit meer dan 1verschillende kleurnuances in eencompacte 20mm plooi ofwel in rijkelijke 50mm plooien, van transparant tot verduisterend.

Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Duette verduisterend of lichtdoorlatend bestellen? De verschillende stoffen bieden elk weer een eigen, unieke uitstraling. Doordat de lichtkieren erg klein zijn, kunt u genieten van een optimale nachtrust.


Reductie van warmteopname in de. Get Luxaflex Duette Shades. Het concept is heel eenvoudig. De stof van deze collectie is leverbaar in een lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteit. In de presentatiebox zit een kleurenwaaier met ruim 8kleurstalen.


Functionele gordijnen of zonwering in uw serre? Duette hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren.


Duettes zijn in verschillende plooibreedtes en verschillende transparanties verkrijgbaar. Duette zonwering kent vele mogelijkheden en is daarom populaire raambekleding. Geschikt voor de hele woning zoals slaapkamer, keuken, badkamer maar ook voor.


Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn.

Net als het elegantere zusje van 25mm is deze zonwering uiterst geschikt voor kleinere en middelgrote raampartijen. Duette producten bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Deze structuur geeft het product isolerende eigenschappen, waardoor zomerhitte geweerd wordt en ’s winters de behaaglijke warmte vastgehouden wordt. Voor vrijwel elke raamsituatie is een passend model van deze raamdecoratie te vinden. Of het nu om een huiselijke of zakelijke sfeer gaat of om een lichtkoepel of draai-kiepraam, een Duette is vaak de ideale oplossing.


Ruim assortiment en gratis. Luxaflex duette hebben een verfijnde honingraatstructuur, waardoor ze zacht en bijzonder energiebesparend zijn. Ook zijn ze goed toepasbaar in standaard ramen en schuine ramen. Daarnaast zie je de Plissé vaak als raamdecoratie en zonwering in serres. Plisségordijnen bestaan uit prachtig geplooide stoffen van transparant tot verduisterend.


Door het horizontale lijnenspel hebben plisségordijnen een modern effect. Onze plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurstellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts