dinsdag 21 augustus 2018

Kleur grondverf

Grondverf van alle merken op beslist. Bij alle wat donkerdere kleuren kun je het beste geen witte grondverf gebruiken. Heb je bij wijze van spreken wel eens een poging gedaan, een witte muur in 1x dekkend te krijgen met rode of blauwe verf?


In tegenstelling tot wat op de bussen staat over dekking ed zie je altijd witte strepen, waas erdoorheen. Voor een optimaal resultaat raden wij aan minstens twee lagen grondverf aan te brengen.

Voor welke kleur grondverf ga jij? Bij Praxis kun je diverse soorten grondverf kopen. Redox BL Forte is in vrijwel alle kleuren leverbaar.


Wijzonol geeft je advies en tips voor het gebruik van grondverf. Kleur (en) toegevoegd aan Semppels. Felle kleuren verf en lak, zoals roo oranje en geel, dekken vaak lastig door de heldere pigmenten.


De juiste kleur grondverf zorgt voor een betere dekking van de kleur lak of verf, waardoor je er minder van hoeft te gebruiken.

Ook in kleuren niet direct van dit merk, omdat we de aflak kunnen mengen in de kleur waar je gebruik van wenst te maken. Zo maak je bijvoorbeeld gebruik van de Sikkens Rubbol grondverf , met daarop een aflak in de kleur waar je naar op zoek bent of die je elders hebt gezien. Wanneer moet ik grondverf gebruiken. Alle kleuren worden in de winkel gemengd. Zo ook de aankleurbare primers.


Ze kunnen op de mengmachine aangekleurd worden in functie van de kleur van de eindlaag. Hout dat nog niet eerder bewerkt is heeft eerst een laag grondverf nodig om de houtnerf te vullen en de zuiging van het hout weg te nemen. Ook voor kunststof oppervlakken is er grondverf.


Hiervoor geldt hetzelfde als bij een grondverf. Ikzelf gebruik altijd een lichte grondverf , de unigrund cws wit. Dit is een goede dekkende grondverf die ook heel lichte oneffenheden opvult. Mijn ervaring is dat elke kleur (en elke soort verf) hier goed op pakt. Het is iets duurder dan een gewone grondverf , maar kwalitatief erg goed en prettig in gebruik.


Maar aanbieders willen ook wel eens de kleur op maat maken. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een grondverf kleur die het dichtst bij de lakkleur komt.

Bijvoorbeeld de grondverf kleur wit voor lichtere witte, gele of licht oranje tinten. Bekende merken zoals Sikkens, Sigma, Histor of Caparol. Eenvoudig je grondverf online kopen in je eigen kleur ? Maak gebruik van de handige kleurentool. Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie? Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By.


Sikkens, Nelf, Drenth en Koopmans zoals grondverf voor op hout, grondverf voor op staal en kunststof tegen een zeer gunstige prijs. Een aflak zou zonder grondverf te snel in het hout trekken. Bent u op zoek naar de juiste grondverf voor binnen of buiten, maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste grondverf of primer adviseren. Voor iedere specifieke ondergrond is er wel een grondverf op de markt.


Aankleurbare primers De Artitude collectie draait voor 1 rond de mengmachine. Vandaar dat we hier eens een overzicht geven van welke verf je het beste kunt gebruiken op welke ondergrond. Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts