maandag 13 augustus 2018

Zonnescherm lichtstraat

Creëer een lichte werk en leefomgeving met karakteristieke houten lichtstraten. Zijn er veel meer mogelijkheden! Verschillende breedtes en lengtes. De grootste collectie zonneschermen hier! Zonneschermen voor de laagste prijs.


Heeft u een lichtstraat in uw dak maar nog geen geschikte zonwering?

Voor uw lichtstraat wilt u een goede zonwering oplossing. Paul en Paul verkoopt het! Een lichtstraat zorgt voor veel natuurlijk daglicht in de woning.


Vraag online een offerte aan voor meer informatie of kom langs in onze showroom! Zij hebben verstand van zaken en kunnen jouw lichtstraat zonwering dan ook perfect op maat monteren. Vraag vrijblijvend een prijs aan voor een zonnescherm , uitvalschermen, knikarmschermen, zonneluifels en meer zonwering of maak een vrijblijvende meetafspraak voor uw. Denk maar aan het serre-effect dat gecreëerd wordt tijdens de zomermaanden in een goedgeïsoleerde woning met veel glas, een veranda, erker of lichtstraat.


Met een goedgekozen zonwering kan u de zon weren wanneer het te veel is.

Met een lichtstraat profiteert u van een natuurlijke lichtinval in uw woning. Ik heb een lichtstraat thuis. Deze wordt na plaatsing van de lichtkoepel op. Daarom plaatsen wij een zonnescherm in zoetermeer nu tegen een zeer voordelige prijs. Maar het meest bijzondere is misschien nog wel de optie om twee stoffen met verschillende transparantie te combineren in één product!


Voor het bestellen van de juiste maat, kunt u het beste de afbeelding gebruiken die bovenin deze categorie staat. Zonwering lichtkoepel binnen. Nu wil ik het zonlicht tegen houden. Heeft er iemand een tip (advies) om hier iets voor te maken?


De VELUX modulaire lichtstraat is een strakke en elegante oplossing voor de utiliteitsbouw, zoals schoolgebouwen, winkelcentra en kantoorpanden. Het systeem is volledig modulair toe te passen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. De aluminium lichtstraat wordt tegen de buitenmuur geplaatst zodat er een naadloze aansluiting op de aanbouw ontstaat.


Model LDV: lichtstraat met lessenaarsdak voor vrijstaande montage. Daarnaast is serrezonwering ook zeer geschikt als zonwering voor lichtstraat ! Op zonnige dagen kan een lichtstraat zorgen voor opwarming van het huis. Door zonwering boven de lichtstraat te plaatsen blijft de zon buiten en blijft het binnen heerlijk koel!


Plaats je de zonwering liever onder de lichtstraat ? Ook dat is mogelijk met onze M-line!

Afhankelijk van de plaatsing van uw lichtstraat en de omgeving waar u woont, hebben andere mensen (bijvoorbeeld vanuit flats) door het glas soms vrij zicht in uw woning. Een zonnescherm is dan een makkelijke oplossing om pottenkijkers buiten te sluiten. Lichtstraat met bescherming. U kunt ook voor een cassette model kiezen type onderdak zonwering.


Kies model lichtstraat , de maat van de lichtstraat en eventuele opties voor de lichtstraat en bereken uw prijs. Gister is ons zonnescherm geplaatst. Een dikke pluim voor zowel de klantvriendelijkheid in de showroom, degene die het scherm kwam opmeten en de heren die het scherm kwamen plaatsen. Netjes, vriendelijk en secuur.


Welk product het best bij u past is afhankelijk van uw wensen en het object dat u wilt weren van de zon. Originele VELUX verduisterende rolgordijnen en andere VELUX raamdecoratie en zonwering. Nu korting in de VELUX rolgordijn shop. Tielemans zorgt voor al uw zonweringen, rolluiken, en garagedeuren.


Bekijk de website en neem contact met ons op voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts