woensdag 22 augustus 2018

Rails gordijnen

Vind gordijnen rails het nu op Kensaq. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Ontdek ons ruime assortiment! We hebben accessoires als hoeken, ringen en klemmen waarmee het ophangen van je gordijnen een fluitje van een cent is.


Wordt de rail compleet geleverd met runners en montage materiaal?

Ja, we leveren de gordijnrails inclusief runners, stoppers en montage materiaal voor aan het plafond. Je hebt alleen nog het gordijn nodig om deze aan de rail te hangen. Ik heb een zwaar gordijn , is het beter als ik voor de DS-XL ga?


Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze.


De meeste gordijnrails zijn basic wit of aluminium. De gordijnrail is behoorlijk onopvallend wanneer je deze strak tegen het plafond plaatst.

Bevestigen in het kozijn kan ook. Als de gordijnen dicht zijn, valt de stof over de gehele rails. De haakjes van het gordijn bevestig je aan de ringen van de gordijnrails.


Werk je gordijnen volledig af met de juiste gordijnrails. Dat kan best onopvallend zijn, of je legt net extra accenten op je raambekleding. Een rail is meestal uit basic wit of aluminium. Je plaatst hem deze tegen het plafon zo valt de rail minder op. Ook als de gordijnen dicht zitten, valt de stof over de gehele rails.


Als je bijvoorbeeld voor gordijnrails kiest in combinatie met gordijnhaken en je gordijnen zijn dicht, dan valt de bovenkant van je gordijn over de rails. Dit ziet er mooi en strak uit, maar als je je gordijnen open hebt, dan zie je de gordijnrail wel zitten. Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen!


Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn , de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen. U hoeft niets zelf te assembleren, u kiest uw rails en wij voegen de benodigde onderdelen aan de gekozen rails toe. Keuze uit soorten rails. Deze complete set gordijnrails worden niet gebogen, deze complete set wordt alleen als rechte rails verkocht.


Indien u bochten nodig heeft dient u één van onderstaande rails zelf samen te stellen. U kunt het verlengen door gebruik te maken van railverbinders.

Hiermee kunt u het wave - railsysteem gordijnen verlengen tot elk gewenste lengte. Een goede gordijnrails meter bestelt u al vanaf € per meter. Alle gordijn rails uit één stuk zijn netjes afgewerkt waardoor de gordijnen zonder vertraging door het railsysteem glijden.


In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht. Het gordijn hangt voor de rails , hierdoor is de rails op een subtiele manier buiten het zicht gebracht. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Design, Direct Van De Makers. Om dit goed te doen, heb je het juiste ophangsysteem nodig. Bij JYSK hebben wij zowel gordijnrails als gordijnroedes. Daarnaast verkopen wij ook alle accessoires die nodig zijn om de rails en roedes op te hangen. Compleet systeem luxe witte aluminium rails ook geschikt voor zware gordijnen , word geleverd met luxe plafondsteunen en glijders per meter, twee eindstops en eindkapjes per rails.


Prijs € 1per meter compleet incl. Maximum lengte rails is 6. Dit type rails kunt u ook laten buigen, ga naar SF gebogen rails op maat. Werkwijze gordijnrails ophangen. Hoe lang moet de rail worden? Meet de breedte van het raam, zodat je zeker weet dat de gordijnen later goed hangen.


Wave gordijnrails en glijders voor uw wave gordijnen. Creëer eenvoudig een mooie golf (wave) in uw gordijnen met wave gordijnrails en wave runners van het merk Interstil of Goelst. De runners en rails zijn geschikt voor iedere gordijnstof.


Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins. Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken. Kies als breedte: 1x de raillengte. HEMA heeft een grote collectie gordijnen.


Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Kwantum is niet alleen thuis in gordijnen en andere vormen van raambekleding, maar ook in ophangsystemen daarvoor. Heb jij onlangs nieuwe gordijnen , rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht?


Gordijnen en raamdeco ophangen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts