woensdag 1 augustus 2018

Raamdecoratie voor kinderkamer

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Jaloezieën, rolgordijnen, plissés en veel meer. Ontdek ons ruime assortiment!


De meest gekozen raamdecoratie voor de kinderkamers zijn rolgordijnen. Dat is niet zo gek, want rolgordijnen zijn erg praktisch en verduisteren goed.

Bovendien heb je keuze uit honderden kleuren en stoffen van verschillende merken als Bece en Luxaflex. Welke kleur je kind ook kiest, wij hebben de lievelingskleur in onze collectie. Raamdecoratie in de babykamer kan zowel functioneel als decoratief zijn.


Gordijnen en raamstickers hebben een duidelijke functie, maar staan ook mooi. Slingers of een mobiel voor het raam zijn vooral decoratief. Vind hieronder de leukste soorten babykamer raamdecoratie.


De levertijd van een standaardmaat rolgordijn is werkdagen, voor een op maat product is dit werkdagen.

Rolgordijnen zijn in veel kleuren en stoffen leverbaar. Maak een frame op maat voor het kinderkamer raam en tack (met tacker of electrische nietmachine) daar de vitrage op vast. Klaar is je raamdecoratie. Natuurlijk zijn gordijnen praktisch, maar ze geven ook sfeer aan de ruimte. En hoe veel dit doet voor de kinderkamer , daar stond ik niet helemaal bij stil.


Stickers als raamdecoratie voor de kinderkamer. Wil je echt speelse en leuke raamdecoratie voor de kinderkamer ? Maak het raam dan extra leuk door unieke raamstickers of kies voor een mobiel die je voor het raam kan hangen! Je zal al snel merken dat je baby erg graag naar licht kijkt. Het rolgordijn is bij uitstek de ideale raamdecoratie voor op de kinderkamer. Bijna elk kind heeft wel een lievelingskleur, deze vind je vast en zeker terug tussen onze rolgordijnen.


Een goede nachtrust is bij kinderen ontzettend belangrijk. Als je geluk hebt duurt het een paar weken, maar soms slapen kinderen pas door als ze een paar jaar verder zijn. Terwijl kinderen juist langer en beter slapen in een donkere en koele kamer.


Reden genoeg om eens te informeren naar verduisterende en zonlicht weerkaatsende (rol)gordijnen.

Je kan ook kiezen voor gordijnen met ringen, dit geeft een wat stoerder effect voor bijvoorbeeld een jongenskamer. Vouwgordijnen De collectie vouwgordijnen bestaat uit bijna 2stoffen in verschillende tinten zoals wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims. Een ruime keuze om een passende kleur voor de kinderkamer te vinden. Vind raam decoratie het nu op Kensaq. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Kinderkamers online bestellen. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Ruim assortiment kinderkamers. Veilige raamdecoratie in de kinderkamer Veilige raamdecoratie in de kinderkamer.


Een kinderkamer moet vrolijk, fris en veilig zijn. Met leuke kleurtjes, afgeronde hoeken, kasten die stevig verankerd zijn en raamdecoratie die veilig is. Want de koorden bij sommige raamdecoratie maken het tot gevaarlijke objecten voor kinderen. De meest ideale raamdecoratie voor de baby- of kinderkamer vind ik toch wel plisségordijnen en ze staan ook nog eens super leuk! Kies een verduisterend plisségordijn, deze laten het minimaal mogelijke aan licht de kamer binnen.


Ook de raamdecoratie draagt bij aan deze behoefte aan privacy en identiteit. Nachts biedt de kinderkamer warmte en rust en overdag een veilige en speelse omgeving waar je kind zonder gevaar op pad kan. Wat veel ouders niet weten is dat raamdecoratie hierin een cruciale rol speelt. De kinderkamer is een ruimte waar je helemaal los kunt gaan.


Voor een kinderkamer is bijna niets te gek. Meerdere kleuren, leuke prints of een fantasie thema. Zo wordt de ruimte een inspirerende kamer waar je kind lekker kan spelen. Maar zeker zo belangrijk: een ruimte waar je kind kan dromen en goed zal slapen. De juiste raamdecoratie in de kinderkamer zorgt voor een goede nachtrust en voor comfort.


Voor kinderen is het prettig dat de kamer niet te licht is, daarom is verduisterende raambekleding sterk aan te raden. Als je kleintje ’s middags nog slaapt dan is het ook heel fijn als de slaapkamer donker is. Verder kun je de kleurencombinatie van de kinderkamer of de prints van het behang leuk laten terugkomen in de gekozen raamdecoratie. Vrijblijvend interieuradvies voor de kinderkamer ? Wil je persoonlijk advies voor de raamdecoratie van jullie kinderkamer ? Of ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden van gordijnen voor een babykamer?


Ben je op zoek naar een verduisterend gordijn voor de kinderkamer ? Onze stoffen hebben een unieke structuur en zijn van een uitstekende kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts