woensdag 18 september 2019

Leuke kindermerken

Top merken als VANS, Roxy, Stance, Santa Cruz en Thrasher! Bespaar tot wel via kiesproduct. Kindermode bestel je online bij de Bijenkorf. Voor jongens, meisjes en baby's.

X LEUKE NEDERLANDSE KINDERMODE MERKEN! Babykleding van de Hema, Zara, HM gecombineerd met een eye-catcher kledingstuk van een iets duurder tof merk en de ladies konden in stijl op pad. Zo blijft het allemaal nog een beetje leuk voor je portemonnee en ziet je kindje er evengoed hartstikke leuk uit. In een stoere, frisse en hedendaagse sfeer combineren wij top kinderkleding merken tot een uniek concept.


Blijf op de hoogte van de laatste fashion trends, laat je inspireren door de musthaves van het seizoen en ontdek waar je het shopt. We werken met gevestigde merken maar ook met hippe nieuwkomers, met grote en kleine kindermerken , met Belgische en internationale brands, steeds volgens onze visie en waarden van creativiteit, ecologie, loyaliteit en originaliteit. Bij mij geen kledingkast vol dure merken.

Grote collectie kinderkleding voor jongens-meisjes-kleding. Het is goed om te weten dat wij veel waarde hechten aan hoe je het online winkelen bij ons ervaart. Dus wanneer je tegen iets aanloopt tijdens het winkelen voor leuke kinderkleding of denkt dat er verbeteringen mogelijk zijn, dan horen we graag van je!


Meer dan 1merken op voorraad. Ze hebben onwijs leuke dingen, teveel leuks misschien wel #128521; Om jullie een handje te helpen, heb ik mijn favo’s eruit gepikt! Bij Kixx online hebben ze heel fijn, een speciale pagina gemaakt met feest en kerstkleding. Je vindt in onze shop de leuke kinderkleding van Scandinavische merken. Naast leuke kinderkleding en kinderschoenen kun je bij ons ook terecht voor leuke accessoires.


Daarom wil ik graag deze nieuwe merken onder de aandacht brengen. Merken uit Nederland heb ik altijd een zwak voor! Een lijstje van mijn persoonlijke favoriete kindermerken uit Amsterdam!


Er is gewoon geen item uit de nieuwste collectie die ik niet leuk vind. Wat een feestje was het dit keer weer op de Sunday School Fair. Het was drukker dan ooit tevoren en de tofste kindermode merken waren allemaal aanwezig op deze leuke kindermodebeurs.


Voor ons is het iedere keer weer een dag vol inspiratie en leuke contacten. LEVV Girls is een nieuw stijlvol merk voor meisjes van tot jaar, die weten wat ze willen.

Kijk hier voor veel zomerspeelgoed en puzzels, spellen en noviteiten. Katie heeft een hoop originele spullen voor zowel jongens als meisjes in huis. Veilig en snel kinderkleding shoppen doe je met gemak bij ons. De meest schattige pakjes voor de allerkleinsten koop je hier. Speciaal voor Feeling geeft ze haar favoriete kindermerken prijs.


Je vindt er alles van comfy joggingpakjes voor je kids tot leuke T-shirts met een print. Zoontje Lucas werd geboren op april en zorgde daarmee onbewust voor de leuke naam van de shop. Op werkdagen voor 20:bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts