woensdag 4 september 2019

Statische raamstickers

Statische raamstickers

In groot en klein formaat. Dé specialist op het gebied van raamstickers. Get Luxaflex Duette Shades. Statisch hechtende raamstickers van Lipdus. Ideaal voor decoratie of als cadeau.


Wil jij ook een raamsticker op het raam. Bewaar ze in een zak, en u kunt ze volgend jaar weer gebruiken. Deze statische raamstickers plakken namelijk zonder lijm op je raam, of ander glad oppervlak.


De folie is een witte statische vinyl folie en ze zijn aan beide kanten bruikbaar. Makkelijk aanbrengen, verwijderen en weer opnieuw te gebruiken. Hieronder staat een rij van enkele voorbeelden van statische raamstickers ( statisch hechtende raamstickers ). Daardoor zijn ze ideaal als tijdelijke raamsticker. Handig voor onder andere winkeletalages.


Omdat de raamstickers statisch zijn komen er geen lijmresten op het raam. De stickers zijn ook te plakken op een spiegel. Omdat de stickers dubbelzijdig zijn kun je ze vanaf binnen- en van buiten bekijken. De raamstickers zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar. Op het meest linker statisch hechtende raamfolie foto hieronder ziet u een statisch hechtende raamsticker op wit vinyl welke aan de binnenkant van het raam is geplakt.


Op het midden voorbeeld ziet u een statisch hechtende raamsticker op wit vinyl die aan de buitenkant van het raam is geplakt. Daarom worden ze ook wel statisch hechtende stickers genoemd. Ze hechten aan zowel de bedrukte laag als aan de basis witte ondergrond laag.


Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Vaste klanten korting - korting Maak een account aan en krijg van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem. Een transparante statische sticker is zo helder dat het bijna niet waarneembaar is dat er een sticker op de ramen zit. Een hele leuke set raamstickers die u kunt gebruiken tijdens Sinterklaas en Kerst.


U kunt kiezen uit een basisset en daarnaast kunt u nog kiezen voor extra sets om het geheel uit te breiden. Zoals een set voor Sinterklaas en Kerst. Daarnaast zijn er ook losse huisje te bestellen of andere extra setjes. De boom past bij de huisjes stickers.


Statische raamstickers

Maat: x 22cm Wil je een andere maat, dit is mogelijk. U kent de statische stickers vast wel: die vrolijke dierenfiguurtjes op de autoruiten van jonge gezinnen. Maar de statische sticker is ook ideaal voor andere doeleinden. Het grote voordeel van statische stickers is dat ze op ramen blijven zitten door de statische lading die de stickers hebben.


HORNBACH biedt je een groot assortiment aan raamstickers. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Het gebruik van statische raamstickers. Wanneer je niet kan kiezen uit ons assortiment raamstickers raden wij je onze statische raamstickers aan.


Statische raamstickers

Welkom bij raamfoliestatisch. Hecht door water en statische elektriciteit, en is keer op keer te gebruiken. Van praktisch alle raamfolies hebben wij een foto gemaakt, met de folie tegen het raam.


Doordat het zonder lijm blijft kleven, heeft statische raamfolie als voordeel dat het makkelijk aan te brengen en te verwijderen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts