maandag 30 september 2019

Wandbekleding betonlook

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Bestel simpel en snel jouw behang. Koop decoratieve elementen van Orac online in onze webshop. Zoek naar beton look op de nieuwe KensaQ.


Wandplaten zijn voornamelijk in de vorm van kunststof materiaal te verkrijgen en daarom ook erg geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer.

Verder kun je wandbekleding zoals lambrisering van Skandor goed in de hal, slaapkamer of keuken toepassen. Deze panelen zijn er met of zonder motief of print. Doordat het zo makkelijk is om mee te werken worden wandpanelen steeds meer gebruikt. In het uitgebreide assortiment van Praxis vind je altijd een wandpaneel of plafondplaat die aan jouw smaak voldoet. Kijk voor de beste wandbekleding op praxis.


Door online panelen te kopen profiteer je direct van een mooie aanbieding. Ga snel aan de slag en creëer het interieur dat bij jou past.

Er zijn geen producten met deze filter combinatie. Pas uw filters aan of klik hier om alles in te laden uit deze categorie. Ook geschikt voor gebruik in de tuin of aan de gevel. Betonlook cire is een waterbestendig stuc product wat door middel van een coating goed toegepast kan worden in de inloopdouche en zelfs op de vloer van de doucheruimte. Dumapan is waterbestendige wandbekleding met tegelmotief.


De watervaste wandpanelen zijn perfect als plafond en wanden in badkamers en andere vochtige ruimtes. Het is een wandbekleding met een voorkant van echt ruw beton en een lichtgewicht-schuim paneel als achterkant. Lichtgewicht,gemakkelijk te snijden en te installeren, bieden deze panelen een simpele oplossing om een eigentijdse sfeer met een authenthiek materiaal te creëren: beton. Wandbekleding kopen bij KARWEI. De wandbekleding van KARWEI is een andere manier van muren afwerken dan bijvoorbeeld behang of verven.


Bij wandbekleding denkt u misschien direct aan behang. Maar er is nog zoveel meer mogelijk! Bij GAMMA raakt u geïnspireerd door de mogelijkheden. Een mooie wandbekleding is gelijk wanddecoratie.


Als u uw muur zo mooi maakt heeft u geen schilderij meer nodig. Middag Leerdam is een familiebedrijf met jaar ervaring met het legwerk in eigen beheer.

Met wandbekleding van GAMMA uw wand als nieuw! Ook alles voor lambrisering. Wandpanelen, plakhout of houten wandpaneel. Bekijk het assortiment online.


Deze muur met beton wandbekleding in echte beton panelen is op geen enkele wijze na te bootsen met imitatie. De natuurlijke tekening en contrasten zijn alleen met echt gestort beton te realiseren. Het gehele oppervlak is betegeld.


Zo’n wandbekleding van beton is goed uit te voeren. Pvc als wandbekleding in de keuken of badkamer. Pvc is ook prima als wandbekleding toe te passen in bijvoorbeeld een keuken, bijvoorbeeld als spatwand achter uw fornuis. Door de vuilafstotende laag is het materiaal eenvoudig te reinigen.


Om een betonlook te creëren kan je kiezen uit verschillende materialen. In dit artikel vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden en telkens wat inspirerende voorbeelden. Je hoeft niet noodzakelijk te gaan voor bepleistering of tegels om een betonlook te creëren, het kan ook met verf. Maestro biedt stijlvolle wandpanelen die in elk interieur en in elke ruimte passen. Met de wandbekleding van KARWEI kun jij je muren binnen een handomdraai een stoere of luxe uitstraling geven.


De panelen zijn bijzonder eenvoudig te installeren, en worden rechtstreeks voor je. Er is keuze uit ruim 1dessins die verkrijgbaar zijn in meer dan 2. Met digitaal geprinte wandbekleding kan bovendien met een beeld naar keuze een wand volledig op maat bekleed worden. Deze nieuwe ontwikkeling zal uw interieur verrijken en biedt ongekende mogelijkheden als een fraaie wandbekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts