dinsdag 10 september 2019

Lijstenmaker amstelveen

Kees, onze ervaren lijstenmaker , in ons eigen atelier. Er is een ruime expertise van meer dan 15. Met een lange historie komt een sterke traditie. Wij oefenen onze discipline uit zoals die al honderden jaren lang wordt uitgevoerd.


De Inlijsteraar is HET adres voor al uw inlijstingen (schilderijen, borduurwerk, zijde, etc.) en restauraties. Het werkgebied beslaat De Kwakel, Uithoorn, De Hoef.

Zo passen de lijsten optimaal bij uw inrichting. Wij geven u graag professioneel en deskundig advies bij het kiezen van de kleur, het materiaal, vorm en de passe-partouts. Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in AMSTELVEEN ? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. Capricorn Lijsten, Jollijst B. Daar zijn wij zo trots op dat wij er alles aan doen om daar ook te blijven.


Hoort jouw website ook in de rubriek lijstenmaker thuis, maar is deze nog niet bekend bij ons dan kan je je website gratis aanmelden. Je website maakt dan automatisch kans om bij de beste websites in de rubriek lijstenmaker te behoren. Krutzmann is een moderne lijstenmakerij in Amsterdam waar actuele en authentieke lijsten op traditionele en ambachtelijke wijze voor u worden gemaakt.

Ook zijn wij lid geworden van de Engelse gilde, die deze opleiding verzorgt. Daarom mogen we ook de titel ‘Guild Commended Framer’ dragen. In onze lijstenmakerij lijsten wij.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Voor het inlijsten op ambachtelijke wijze van uw kunstwerk. PosterFrameFix is een lijstenmakerij en leverancier van materialen voor lijstenmakers , fotografen en kunstenaars. Excel Lijst bv, lijstenmakerij, Overtoom, Amsterdam.


Hiermee wordt uw passe-partout altijd perfect op maat gesneden en kunnen de meest uiteenlopende vormen worden gesneden. Zelfs logo’s en letters zijn mogelijk. Amstelveen , die ook te vinden zijn in rubriek lijsten! Bijgaande foto geeft een indicatie. With longevity comes strong tradition.


We perform our craft as it has been performed for hundreds of years. Veraf gelegen bezorglocaties in overleg. Deze kosten zijn inclusief BTW en verzekering tijdens het transport.


Wij kunnen een professioneel ophangsysteem plaatsen. Perfect White Artglas bij Ingma Lijstenmakerij Natuurlijk wilt u het beste voor uw schilderij. Een schilderij hangt aan de muur omdat het gezien mag worden.


Een bron van informatie wanneer je een goed advies kan gebruiken wanneer je iets wilt laten inlijsten, ophangen.

De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek. Bestel nu extra voordelig rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek, ruim 30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts