vrijdag 27 september 2019

Woonkamer geel

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Trendy ideeën voor je woonkamer. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Bekijk het bord woonkamer geel van deborahnahr op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Woonkamer geel , Interieur en Interieur woonkamer.

Moster oker of het frisse geel van een onrijpe citroen, geel is en blijft nog even. De kleuren die je er naast kiest, maken het geheel subtiel of juist opvallend. Het is bij uitstek een tint met energie en brengt een ruimte tot leven. Geel Interieur Woonkamer Decor Oranje Huis Gele Bank Gele Versieringen Bloemmotief Behang Grijze Banken Grijze Huizen Diner Decor Once available in plain woo the Flashback coffee table at La Redoute now comes with a new lacquered finish.


Met deze kleuren combineer je geel in je interieur. Het eerste wat ik deed toen ik in mijn studentenkamer trok, is de muur geel schilderen – en dat is ook meteen de beste interieurkeuze die ik ooit heb gemaakt. Ik heb zelf best veel geel in huis, het begon met wat accessoires, okergeel fleece op de bank, paar vaasjes etc.


En laatst hebben we nieuwe eettafelstoelen in okergeel gekocht.

Meer geel dan dit gaan we niet toevoegen, we hebben een vrij kleine woonkamer , waarin je ong alles vanuit elke hoek kan zien, dus dan wordt het erg veel geel in 1x. Fel geel is het type kleur dat het goed doet op één (kleine) wand in een grote ruimte, vooral de keuken of de woonkamer is hiervoor uitstekend geschikt. Woonkamer kleuren zijn namelijk nogal bepalend voor de uitstraling van het hele interieur. Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Niet iedereen vindt het even makkelijk om kleurencombinaties voor de woonkamer te maken.


Ben je al een veteraan in het toepassen van gele tinten in de woonkamer ? Of ben je gewoon zo dol op geel dat je het wel durft te wagen? Dan hebben we hier als afsluiter nog een prachtige woonkamer waarin geel overal wordt toegepast. De muren, gordijnen, decoraties en bloemen: alles vormt samen een schitterend geheel.


Kies de juiste kleur geel. Wij geven advies op het gebied van styling en woontrends. Miforyou styling is een creatieve duizendpoot. Dit doen we door middel van collages, product en kleuradvies. Van trendpresentaties, tot winkel, beurs-en fotografiestyling of persoonlijk bij u thuis.


Hoe kun je je woonkamer decoreren met geel ? Geel is een gewaagde kleur voor in de woonkamer. Veel mensen vinden het daardoor lastig om te decoreren met de kleur geel. Toch kan het juist heel mooi zijn om de kleur te gebruiken in je huis.

Waar moet je zoal rekening mee houden wanneer je geel gebruikt als decoratie? Geel past goed thuis in woonkamers , maar kan in de slaapkamer daarentegen voor slapeloze nachten zorgen. Beschik je in huis over een donker plekje, zoals een kleine studeerkamer of donkere eethoek?


Pas dan geel toe om deze ruimte optisch wat lichter te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts