vrijdag 13 september 2019

Leverkleur muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Flexa en Histor muurverf kopen bij GAMMA. Muurverf tegen de laagste prijzen.


Naast de muurverf van ons huismerk koop je bij GAMMA ook muurverf van merken als Histor, Sikkens en Flexa. Ook deze merken bieden muurverf aan in allerlei kleuren en effecten. Bedenk van tevoren goed waar je precies naar op zoek bent en kies voor de juiste soort verf.


Let op: de weergegeven kleuren kunnen (licht) afwijken van de werkelijkhei dit is afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm. Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren muurverf , heeft Flexa een aantal inspiratietips op een rij gezet! Als je in huis een energiek gevoel wilt creëren, dan kun voor de muren met felle kleuren werken. Felle kleuren muurverf zorgen voor een vrolijke sfeer in huis, zodat thuiskomen altijd fijn is! Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk.


De kleur taupe komt uit het Frans en spreek je uit als ‘toop’. Deze kleur wordt ook wel leverkleur of greige genoemd en is een natuurlijke, tijdloze kleur tussen grijs en bruin in. Er zijn vele soorten taupe, variërend van donker taupe, grijs taupe, purper taupe, zand taupe naar paars taupe. Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren goed bij elkaar combineren. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Taupe is een neutrale en veelzijdige tint die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren. Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat. Altijd de beste deal voor jou.


Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Hier vindt u alle verfkleuren van Histor!


Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online! Ik heb deze muurverf in deze kleur gebruikt om een bruine muur te verven, eerst wel een witte laag aangebracht, maar keer hoeven te doen, de kleur gaat iets meer naar blauwgroen, maar wel mooi, ben zeer tevreden en raad het echt aan.


Doe kleurinspiratie in de kleur taupe op voordat je je huis gaat veranderen. Als kleurstylist, kleuradviseur en kleurspecialist help ik je graag met. Flexa Strak op de Muur muurverf zandbeige l is een oplosmiddelvrije, matte muurverf voor binnen. Histor kleuren zijn verkrijgbaar in alle Sikkens lakken en muurverven. Niet getreurd: dan kun je altijd nog je toevlucht nemen tot de tinters en mengkleuren die je kunt vinden in het assortiment hobbyverf van Praxis.


Deze zeer geconcentreerde kleurstoffen bevatten zelf geen bindmiddel en je kunt ze daarom niet op zichzelf als verf gebruiken. Ze moeten altijd vermengd worden met een basisverf, lak, beits of muurverf. Taupe is de aanduiding van een kleur ontleend aan het Frans, tevens refereert het aan de vachtkleur van de mol (Talpa europaea). Beste mensen, is het mogelijk om witte latex muurverf op kleur te brengen door er een ander soort verf (bijv. acrylverf) bij te mengen? Het is een grijs-bruine tint.


Bij de bouwmarkt zie ik wel van die tubes pigment voor muurverf liggen, maar dat wordt een dure grap omdat je er veel voor nodig hebt voor een beetje sterke kleuring. Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur.


Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts