donderdag 12 september 2019

Poef by boo

Voor 16:bestel morgen al thuis! De mooiste woontrends vind je hier! Haal vandaag nog die poefs in huis. Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs. Ontdek ons unieke assortiment poefs.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Instagram Volg ons op instagram en blijf volledig op de hoogte. Heb jij ons al als perfect aanvulling voor jouw interieur? De poef is gemaakt van naturel gekleurd Jute en is voorzien van zwarte versieringen.


Je kunt deze poef niet alleen te gebruiken als extra zitplek, maar ook als comfortabele voetensteun of decoratief item voor in het interieur. By Boo Poefs zijn verkrijgbaar bij loft24. Een ruim assortiment met diverse modellen tegen de laagste prijs!


Leuke poef van de collectie mono van By Boo.

De poef mono is gemaakt van katoen en maakt uw interieur af en uniek. Druk dan op de product informatieknop. Wat een mooi model is deze poef uit de collectie van het gave nederlandse merk by boo. Overal komt deze poef echt tot.


Poefs zijn tegenwoordig veelvuldig terug te vinden in het interieurmodebeeld en daarom kun je hiervoor te kust en te keur in de Zitmaxx Wonen collectie van By-Boo. Wat te denken van een juten poef om je landelijke interieuruitstraling van nog meer karakter te voorzien? Eigentijdse Poefs uit de nieuwe collectie van By-Boo. Vandaag bestel morgen bezorgd!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij hebben de mooiste Poefs in huis. Alle bekende merken beschikbaar!


Door de wassing in combinatie met de gerafelde randjes heeft poef Mono een stoere uitstraling gekregen. De poef is niet al te groot dus hij is leuk te combineren met de andere meubels in de woonkamer, maar past ook erg leuk in de slaapkamer! Poef Mono is behandeld met een speciale washing waardoor de poef een extra stoere uitstraling heeft. De poef heeft een hoogte van 35cm, breedte van 50cm en diepte van 50cm.


Onze website maakt gebruik van cookies. By-Boo laat zich niet in een hokje stoppen.

Poef Himalaya: voor en extra leuk effect! Deze leuke zitpouf heeft een zwarte print op de bovenkant, die samen met het ontwerp in jute een gave combinatie maakt. Je deze accessoire combineren met het bijpassende vloerklee zodat je een nog leuker effect creëert! Gevlochten rond poefje van By-Boo. Bekijk de Poef Mono roze By-boo op Meublie.


Het is een poef in zachte keuren die in bijna elk interieur zal passen. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. Handig als voetenbank of bijzettafeltje. Deze hocker uit de serie Ambiente is vervaardigd van patchwork en daardoor is elk poefje uniek.


De Ambiente producten zijn leuke hebbedingen en de finishing touch in. De sierlijke print op het zitvlak onderscheidt deze poef van alle andere poefen en is het hierdoor ook een echte eyecatcher voor in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts