vrijdag 6 september 2019

Rolgordijn vochtbestendig

Rolgordijn vochtbestendig

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Hierdoor zijn deze rolgordijnen uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zaols de badkamer maar ook een schuur of aanbouw welke wellicht minder goed geisoleerd is. Door de coating zijn de rolgordijnen vochtbestendig en schimmelwerend. Onze vochtbestendige rolgordijnen zijn gemaakt van polyester.


Polyester heeft niet alleen de eigenschap dat het goed bestand is tegen zonlicht en niet verkleurt maar het vochtpercentage is ook slechts en de stof neemt maar heel weinig vocht op waardoor bacterien en schimmels geen kans krijgen. Vochtbestendige rolgordijnen gebruik je met name in de badkamer en keuken. Hier hebben we een groot aantal vochtbestendige polyester rolgordijnen voor je uitgezocht in de meest uiteenlopende stoffen en kleuren. Als je geen compromis wilt sluiten tussen design en functionaliteit, kies dan voor HEWO vochtbestendige rolgordijnen.


Ook veel van onze duo rolgordijnen kun je in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken gebruiken. Bovendien kun je door de eenvoudige bediening de inkijk van een duo rolgordijn heel snel en makkelijk voorkomen. Dit product wordt geheel op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek. Rolgordijnen op maat Zwart vochtbestendig ? Alle mogelijk maten beschikbaar.


Extra hoog of extra breed? Geef uw maten online door en wij maken het rolgordijn op maat binnen 5-werkdagen (en leveren deze gratis thuis bij u af). Dit rolgordijn is daarom ook uitermate. Sommige raamdecoratie is geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.


Rolgordijn vochtbestendig

Dat geldt voor de meeste jaloezieën, en natuurlijk voor alles wat je aan de buitenkant van een dakraam monteert (zonwering en rolluiken). Door beide stoflagen over elkaar heen te bewegen bepaal je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. Onze duo rolgordijn stoffen zijn gemaakt van 1 polyester, daardoor zijn ze vochtbestendig en dus erg geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Tientallen soorten kant en klaar hagen. Daarnaast zorgt de lichtdoorlatende stof voor een natuurlijke lichtinval.


De stof is namelijk waterafstotend en schimmelwerend. Onze badkamer rolgordijnen zijn speciaal geschikt voor vochtige ruimtes in huis, zoals je badkamer. De stoffen zijn verduisterend en bieden daarmee volledige privacy.


Rolgordijn vochtbestendig

Ben je op zoek naar een badkamer rolgordijn in een specifieke kleur? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze stylisten. Tip: ook op een vochtbestendig duo rolgordijn kan schimmel ontstaan als je het nat oprolt.


Zorg er daarom voor dat het rolgordijn droog is voordat je het oprolt. En welke raamdecoratie ook uw voorkeur heeft, u kunt er altijd een vochtbestendige variant in vinden. Kleurechtheid zonder krullen. Een rolgordijn is een gordijn dat bestaat uit een buis en daar omheen zit een doek. Het doek kunt u op- en afrollen.


Rolgordijn vochtbestendig

U kunt het rolgordijn bedienen van boven naar beneden en het doek rolt dan van boven naar beneden. Bij een rolgordijn kun je deze heel gemakkelijk met een koord open of dicht doen. Erg handig dus als je het rolgordijn als zonwering gebruikt. Een verduisterend rolgordijn laat helemaal geen licht door.


Zo kun je dus beter slapen. Praxis heeft regelmatig rolgordijn aanbiedingen en speciale acties. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk rolgordijnen kopen.


Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren! Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing.


Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts