woensdag 4 september 2019

Lounge kussens 70x70

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Loungekussens in elke maat en kleur Topkwaliteit en snel leverbaar! Alle merken, scherp geprijsd!


Vergelijken doe je op Beslist. Bestel nu uw luxe en grote loungekussens in de afmeting 70x70cm.

De afmeting van het artikel is Ca. Kussen velours - bordeauxrood - 70xcm. Met dit heerlijk grote kussen plof jij elke dag hemels lekker op de bank. Het kussen heeft een fluweel achtige stof waardoor.


Woonkussen Sasha is een heerlijk comfortabel kussen waar je lekker in weg kunt zakken. De hoes is voorzien van een rits, waardoor je hem gemakkelijk kunt wassen. Maak je loungeset compleet of geef hem een make-over met nieuwe kussens Groot assortiment loungekussens Verschillende kleuren Online bekijken én direct.


Met tuinkussens fleur je je tuinmeubels op.

Ga je voor ronde of vierkante sierkussens? De stof is waterafstotend. Perfect voor die typische Hollandse zomers. Het gaat hier om kussens voor normale loungeset maar ook om kussens voor palletbanken. Deze kussens zorgen ervoor dat jouw loungeset nog mooier en comfortabeler wordt voor wanneer het mooi is.


Sommige kussens zijn tevens weerbestendig en zouden dus tegen een beetje regen kunnen. Er bestaan allerlei soorten tuinkussens. Bij ons kunt u terecht voor onder meer kussens voor loungesets, tuinbanken, ligbedden, tuinstoelen en zelfs voor barkrukken buiten. Heeft u tips nodig bij het kiezen voor het juiste kussen ? Lees dan de blog over tuinkussen-advies of neem contact met ons op. Hierdoor passen de kussens op menig (zelfgemaakte) loungeset.


Dit zijn comfortabele kussens met een plaatvulling voor de zitting en een vlokvulling voor de rug. Deze loungeset kussens hebben een moderne look en zijn net als de Florance in verschillende kleuren te verkrijgen. Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Met Summerset krijgt u het voor elkaar!


De Bloemendaal lounge - en bankkussens van Summerset zijn gemaakt van 1 polyester en zijn gevuld met dik schuim. Dit zorgt ervoor dat u erg comfortabel op het kussen zit.

Herstofferen Lounge kussens. Maar dat u ook eigen ideeën heeft wat betreft loungekussens op maat. Eigen ideeen zijn bij Kussenallure van harte welkom. We hebben ervoor gekozen om de kussens 2cm dikker te maken dan de standaard kussens van Madison.


Daarbij hebben deze extra dikke kussens een stevigere zit, omdat de kussens gevuld zijn met een steviger schuim (SGH-35). Dit schuim zorgt ervoor dat de kussens minder snel indeuken en zo blijven staan. De kleur klopte niet of viel toch tegen, de maat was verkeerd of er was iets anders niet goed mee.


Helaas kan dit wel eens gebeuren en in sommige gevallen komen de kussens dan weer terug bij ons. Maar weggooien is zonde en dat doen we niet. Tuinkussenstore heeft naast sierkussens ook kussens voor een loungeset of loungebank. Deze kussens zijn te verkrijgen in de volgende materialen: katoen, acryl, polyester en synthetische materialen.


Verder kunnen de loungekussens ook op maat worden gemaakt, maar u kunt ook kijken of er een bestaande maat is die bij uw kussens past. Nadat je bestelling bij ons binnen is, gaan wij aan de slag om de productie in gang te zetten. Binnen twee weken heb je het kussen in huis.


Kom naar de winkel of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts