vrijdag 1 november 2019

Xenos houten jaloezieen

Xenos houten jaloezieen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bestel houten jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Ontdek het betaalbare assortiment in één van onze 1winkels of shop online.


Xenos houten jaloezieen

Bij Xenos vind je alles om je huis extra sfeervol te maken. Breng eenvoudig kleur of een andere stijl in huis. Met een paar nieuwe kussens op de bank, een hippe spiegel aan de muur, romantische kaarsen op een plateau of fotolijstjes met jouw mooiste herinneringen lijkt je interieur al compleet anders. Wil je een mooie houten jaloezie kopen? Dan heb je met deze KARWEI horizontale jaloezie prachtige raamdecoratie in je huis hangen.


Door het decoratieve, moderne karakter en de eenvoudige montage een uitstekende koop. Een schitterend product deze jaloezieën gemaakt van bamboe! Deze bamboe jaloezie met een lamelbreedte van 50mm is de meest verkochte variant en voegt zeker iets toe aan uw interieur.


Doordat de lamellen dunner zijn dan de andere houten jaloezieën geeft dit een zeer verfijnde en sfeervolle uitstraling. U kunt de uitstraling hiermee nog meer afstemmen door bijvoorbeeld te kiezen voor een accentkleur die in uw interieur terugkomt. Bij alle houten jaloezieën en bij 50mm aluminium kunt u er verder voor kiezen de bovenbak van de jaloezie aan het zicht te onttrekken met een rustige houten sierkoof. Jaloezieën zijn in iedere ruimte in huis toepasbaar. Of je nu kiest voor aluminium jaloezieën of voor houten jaloezieën: bij Kwantum slaag je altijd!


Met houten jaloezieën creëer je een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Bij HEMA vind je verschillende materialen, waaronder ook houten jaloezieen. Bekijk de hele collectie op hema.


Xenos houten jaloezieen

Houten jaloezieen op maat vanaf slechts €5-. Ruime kleurencollectie en verschillende stijlen beschikbaar. Gratis verzonden en binnen werkdagen in huis! Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Zoek naar houten jaloezie op de nieuwe KensaQ.


Soorten jaloezieën: van een houten tot kunststof jaloezie. Van de badkamer tot de slaapkamer en woonkamer zijn jaloezieën toepasbaar, alleen werken niet alle materialen even duurzaam in iedere kamer. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie! Deze houten jaloezie van Decosol geeft jouw interieur een stoere uitstraling en is praktisch in het gebruik.


Door de lamellen in verschillende richtingen te bewegen, kan je gemakkelijk spelen met de lichtinval. De horizontale jaloezieën zijn te bedienen met een optrekkoord en tuimelstaaf. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk houten jaloezieën op maat kopen.


Bepaal eenvoudig je gewenste privacy. Praxis heeft namelijk vaak een houten jaloezie aanbieding en speciale acties. Elke houten jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de houten jaloezieën aanbieding van deze week is.


Onze houten jaloezieën op maat kun je volledig zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit een ruim kleurenpallet. Met de kleur bepaal je een groot deel van de uitstraling van je houten jaloezie. Kies je voor houten jaloezieën 50mm of 65mm? Dan kun je jouw houten jaloezie op maat laten voorzien van ladderkoorden of –banden.


De raamdecoratie wordt op maat gemaakt en is volledig te stylen naar eigen smaak. Een fantastische toevoeging aan je interieur dus! Standaard zijn al onze 25mm houten jaloezieen voorzien van een ladderkoord met bijpassende kleur. Kiest u voor een brede, 50mm houten jaloezie , dan kunt u naast een ladderkoord ook kiezen voor een brede stoffen ladderband in een kleur naar keuze.


De jaloezieën zijn verkrijgbaar in de maten 25mm, 35mm, 50mm, 65mm, 70mm en in een grote selectie houtkleuren en ladderbandkleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts