vrijdag 3 augustus 2018

Iittala teema borden

Iittala teema borden

Gratis verzending vanaf € 5-. Uur Besteld = Morgen In Huis! Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online!


Niet alleen staan Teema delen prachtig op tafel, ook koken, opdienen en opruimen doe je makkelijk en snel. Het is prijzig, maar het gaat echt lang mee en blijft goed en mooi. Stoten maakt niet uit, het gaat niet kapot. Deze komen in alle borden , schalen en bekers uit deze collectie terug.


Bij elke keuze voor een andere kleur of textuur lijkt het resultaat weer anders. Buitengewoon veelzijdige en eindeloze combinaties – Teema blijft, ook als jij verandert. U kunt de Teema borden gebruiken bij het bereiden van de maaltij zelfs in de oven.


Iittala teema borden

Kies uit 3producten vanaf € 95. Teema servies is ook geschikt om eten te serveren, te bewaren en zelfs in te vriezen. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Het servies is divers, multifunctioneel in gebruik en prachtig met elkaar te combineren. Het design van de Teema lijn is vooral eenvoudig, waardoor het in een wereld waarin smaken en wensen continue veranderen absoluut zijn mannetje staat. Deze prachtige moderne collectie is zowel duurzaam als functioneel ontwikkel waardoor het servies lang mee gaat. De oprichter van de fabriek was een moeilijk man om mee samen te werken en uiteindelijk is hij uit het bedrijf gezet.


Iittala teema borden

De borden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan variërende stijlen en kleuren, maar hebben één ding met elkaar gemeen. De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en. Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven.


Iittala borden bij de Bijenkorf. Alle items zijn gemaakt van hoge kwaliteit porselein en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. Je biedt op borden , ik heb er nog een paar extra staan, mocht je er meer willen.


Ittala onderdelen teema rood de conditie is zgan. Rood iittala teema servies nooit gebruikt. Diepe borden van iittala serie teema. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Kleur zand is niet langer in productie.


Je kunt ze ophalen in papendrecht of verzendkosten en risico van verzending voor kop. Nieuw Ophalen of Verzenden. Een goede bodem, leg je op een mooie basis.


Normale prijs € 7Speciale prijs € 550. Door de stijlvolle vormen en klassieke designs kunnen alle producten goed met elkaar gecombineerd worden. Teema is de perfecte porseleinserie voor alle gelegenheden! Beschikbaar in verschillende kleuren! Het maakt dus niet uit of uw voorkeur uitgaat naar witte, blauwe of zwarte borden ! Daarnaast is het bordje vervaardigd uit hoogwaardig porselein, waardoor het zowel in de magnetron, vriezer als vaatwasmachine gebruikt kan worden.


De producten uit deze collectie zijn het bewijs van een essentieel Scandinavisch design en komen daarom in verschillende vormen, kleuren en formaten die eindeloos gecombineerd kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts