vrijdag 3 augustus 2018

Spaarpot wit

Kies uit producten vanaf € 150. Alle spaarpotten vind je op beslist. Luxe spaarpot walvis wit van porselein cm. Een spaarpot van een witte walvis. De spaarpot is gemaakt van porselein en heeft een glanzende afwerking.


Walvissen spaarpotten voor kinderen. Originele spaarpotten maken het sparen alleen maar leuker! Stimuleer kleine spaarders bijvoorbeeld met Kitty spaarpot : ze komt uit haar doosje zodra je een muntje op haar schoteltje legt. Geen zin om geld te tellen?


Met een digitaal tellende spaarpot weet je altijd precies hoeveel je gespaard hebt. Iedereen wil toch weg dromen, met deze lieve kunststof spaarpot in de vorm van een wolk kan er een begin gemaakt worden met misschien wel een hele grote droom. Ajax- spaarpot in de vorm van het Ajax-thuisshirt met een groot Ajax logo op de borst.


Onderop de spaarpot is een hersluitbare draaidop te vinden zodat je oneindig door kan blijven sparen. Bovenop de spaarpot zit een grote gleuf waar alle munten en het briefpapier doorheen passen. Banpresto Face Bank Deze bewegende spaarpot beschikt over een gezichtsopdruk en sensor.


Iedere keer wanneer je de spaarpot een muntje voert doet hij zijn mond open en eet letterlijk het geld op. Mini Arcade Gaming Speel je graag spelletjes? De arcade spaarpot start een nieuwe ronde Tetris of ATARI telkens als je er een muntje in stopt. Voor een metalen, porseleinen of plastic spaarpot kan je terecht op op Blokker.


Spaarpot wit

De grootste collectie spaarpotten! Deze leuke spaarpot is gemaakt van polystone en zit vol met details. De schaap heeft een mooie witte vacht. Spaarpotten tegen de laagste prijzen. De meeste details zijn in haar kop te vinden.


Haar oortjes steken gezellig uit, en op haar hoofd heeft ze ook een klein bosje krullend haar. En uiteraard heeft zij een lieve grijns. Hieronder gerelateerde witte katten artikelen in de categorie speelgoed. Meer dieren artikelen, huisdieren en katten artikelen zijn ook te vinden via de zoekfunctie bovenaan kinder- spaarpot.


Spaarpot wit

Je ziet ze steeds meer terug: dieren in het interieur verwerkt. Als print op de muur, in schilderijen of ornamenten ter decoratie. Deze spaarpot van Paard Lucky is van keramiek gemaakt.


De gekleurde prints worden handmatig aangebracht. Wil je een leuke spaarpot kopen, dan maak je met een pomme pidou spaarpot zeker een goede keuze. De bekende spaarpotten zijn van uitstekende kwaliteit. Bestel snel jouw gadgets online. Superleuke wit met zwarte spaarpot van Nijntje.


Spaarpot wit

Deze kikker heeft een vriendelijke uitstraling en een grote buik, waar veel geld in kan! Set met dieren, schildpa kikker, hond en een koe. Set van spaarpotten met een ruwe structuur. Om te sparen of als decoratie, het kan allemaal met deze schattige spaarpot in de vorm van een hond. Verkrijgbaar in wit en gou waardoor de spaarpot makkelijk in elk interieur past!


De hond heeft de afmetingen 15x15xcm. Je kunt hier kiezen voor een witte zwaan, een zwarte zwaan of een roze uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts