maandag 18 september 2017

Impregneermiddel groen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Dit impregneermiddel kunt u gebruiken als het hout verzaagd is en daardoor het impregneermiddel niet meer aanwezig is op het hout. Daarnaast kan het natuurlijk ook op blank hout toegepast worden. De producten die in onze webwinkel te vinden zijn bezorgen wij rechtstreeks bij u thuis!


Impregneermiddel groen is verkrijgbaar in: 75.

Het timmerhout wat wij leveren is reeds geïmpregneer maar bij het verwerken en verzagen van de planken ontstaan op de kopse kanten delen die u alsnog kunt impregneren. Embalit is hiervoor zeer geschikt en verkrijgbaar in de kleuren transparant en groen ( groene waas). Ook het onder hoge druk voorbehandeld hout is te behandelen (de groen ogende soort). Embalit NTK groen is vloeibaar impregneermiddel voor zaagkanten van geimpregneerd hout.


Vloeibaar impregneermiddel voor zaagkanten van geimpregneerd hout. Nadat je in stap jouw terras hebt gereinigd en hebt nagespoeld met water is het zaak om het oppervlak pH-neutraal te maken. Met deze neutralisator breek je eventuele achtergebleven vetoplossers uit stap op.

Let op dat je deze stap grondig uitvoert, het impregneermiddel uit stap zal zich anders niet goed kunnen hechten. Doordat elke muur en structuur zijn eigen impregneermiddel nodig heeft is het voor ZZP-ers en zelfs bouwbedrijven vaak bijna onmogelijk om zelf een keuze te maken. Door gebruik te maken van onze bestelhulp wordt u stap voor stap geleid naar het juiste hydrobobeer middel of gevelimpregneermiddel.


Veel hout dat buiten wordt toegepast is geïmpregneerd. Veelal wordt dit gedaan met behulp van een drukvat, waarin het hout onder vacuüm wordt gebracht waarna het impregneermiddel wordt toegevoegd. Door het vacuüm zal het middel in de poriën van het hout worden gebracht.


Het impregneren van uw blokhut zorgt ervoor dat uw tuinhuis is beschermd tegen vocht, alg en schimmels. Ons impregneermiddel is in verschillende kleuren te verkrijgen. Om het impregneermiddel aan te brengen, hoeft u niet te schuren of een grondlaag aan te brengen. Het is wel het meest verstandig om voor het in elkaar zetten van uw houten constructie de houten onderdelen separaat te behandelen met het impregneermiddel.


Het groene impregneermiddel kun je toepassen op iedere houtsoort. Voor het impregneren wordt gebruik gemaakt van de dompel-diffusietechniek met gebruikmaking van professionele impregneermiddelen. Alle onderdelen worden ondergedompel dus ook de kleine onderdelen. Er kan uit de kleuren zilvergrijs, bruin en groen worden gekozen.


De levertijd wordt langer. Dat doet u door de cabrioletkap een aantal keren per jaar in te spuiten met een sterk impregneermiddel.

Groene aanslag zo lang mogelijk van uw cabriokap verwijderen: Dit zijn de stappen! Om groene aanslag langdurig van uw cabriodak te verwijderen, moet u zorgen voor ene perfecte bescherming. Zorg dat groene aanslag veel minder kans krijgt te hechten aan het doek. Door het doek goed te impregneren met een sterk impregneermiddel. Is het doek goed geïmpregneer dan kunt u alle vuil, schimmel en groene aanslag die toch op het doek komt, simpel verwijderen met een zachte borstel en handwarm water.


Bij de dompeltechniek wordt het hout in een groot bad ondergedompeld en blijft het enkele tientallen minuten in het impregneermiddel liggen. De geeft het hout de gelegenheid zo veel mogelijk impregneermiddel op te nemen. Wordt er echter vers hout gebruikt dat van zichzelf nog redelijk vochtig is, dan zal het hout minder impregneermiddel opnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts