donderdag 21 september 2017

Garage ophangsysteem

Garage ophangsysteem

Sommige mensen hebben zoveel gereedschap in de garage dat ze er een autobedrijf jaloers mee zouden kunnen maken. Vaak ligt dit in lades of gewoon op de werkbank, waardoor u nooit kunt vinden wat u nodig heeft. Gereedschap dat een vaste plaats heeft en netjes is opgeruimd gaat ook vele malen langer mee.


Elegant opslagsysteem voor garage of schuur. Opgeruimd staat netjes met de kasten van IKEA. Voor iedere ruimte hebben we slimme opbergoplossingen.


Van PAX kasten en dressoirs tot opbergdozen en planken. De meest praktische stellingkasten voor je bergruimte. In verschillende stijlen en maten.


Garage ophangsysteem

Een fiets ophangsysteem in de garage voorkomt niet alleen beschadigingen aan je racefiets of mountainbike. Deze fietssteun voor aan de muur is ook handig in gebruik tijdens het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan uw tweewieler en dient, wanneer vergrendel zelfs ter preventie van diefstal. Met dit systeem kunt u niet alleen uw dakkoffer gemakkelijk opbergen, maar ook het bevestigen en verwijderen van de dakkoffer wordt hierdoor vereenvoudigd.


Als u dit ophangsysteem bevestigt aan het plafond van uw garage of carport, dan kunt u de dakkoffer direct van uw auto optillen en opbergen. Buitenom het feit dat een fiets met dit fiets ophangsysteem uit de weg gehangen kan worden, is het tevens erg geschikt om reparatiewerkzaamheden uit te voeren aan uw fiets op de voor u meest ideale hoogte. Veiligheid: zorg er te allen tijde voor dat de opgehesen fiets niet ongewenst naar beneden kan vallen.


Garage ophangsysteem

Het is mogelijk om dit te doen met behulp van een ophangsysteem die je eenvoudig aan de muur of wand kunt bevestigen. Naast ophangsystemen zijn er ook haken en gereedschapshouders die je aan een wand of muur kunt bevestigen. Deze set bestaat uit delen die per delen makkelijk in elkaar te schuiven zijn.


Een gemakkelijk te monteren fietslift met rubberen gecoate haken voor het. Bij Praxis vind je ijzerwaren voor elke klus. Reserveer spijkers, schroeven, sloten en meer ijzerwaren online. Bekijk ons assortiment en reserveer direct.


Garage ophangsysteem

Ophangsysteem wandmontage hoeft niet te boren strak uiterlijk makkelijk te verschuiven Deze kwaliteit ophangsystemen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen binnen uur bij u in huis zijn. De wandsystemen zijn in drie categorieën te verkrijgen: Basis ophangsysteem , professioneel ophangsysteem en ophangsysteem met verlichting. In hoogte verstelbaar van 1tot 1cm. Ruimtebesparend inklapbaar.


Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder gereedschap. Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak, spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen. Met de plafond garage lift van Eckla bergt u uw kajak, surfboard of dakkoffer eenvoudig op. Door middel van de zwengel hijst u de lading zonder moeite omhoog. Vandaag nog verzonden ♛ Topaanbod!


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Fietsophangsysteeem kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres!


Zo zijn wij officieel dealer van het Artiteq ophangsysteem , het Newly ophangsysteem en het STAS ophangsysteem. Kies liever voor ons, dan voor de bouwmarkt of IKEA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts