maandag 25 september 2017

Raamstickers pasen

Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Ontwerp je eigen stickers online. Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Lichttafel Dagboek Ideeën. Ze zijn volgend jaar weer opnieuw te gebruiken!


Raamstickers pasen

Omdat ze dubbelzijdig zijn is het extra leuk om deze stickers op het raam te plakken, zo heeft u er zowel vanaf binnen- als buiten plezier van! Kijk online naar ons assortiment statisch hechtende raamstickers en bestel. Je kunt de set uitbreiden met diertjes en paaseieren. Zo maak je jouw eigen unieke raamontwerp.


Gezellige decoratie voor de paasdagen. Met deze paas raamstickers breng je gemakkelijk de paassfeer in huis. Pasen herbruikbare raamstickers. En het leuke is dat de stickers van statisch vinyl zijn gemaakt en daardoor herbruikbaar zijn.


Raamstickers pasen

Allemaal los op te plakken. Herbruikbare decoratie raamstickers van hoge kwaliteit. Elke sticker is los op te plakken en keer op keer herbruikbaar.


De herbruikbare raamstickers zijn snel en eenvoudig te plaatsen. Mooie herbruikbare statische stickerset voor bijvoorbeeld op het raam. Wanneer u één van de andere stickersets heeft, kunt u deze gebruiken als aanvulling. Super leuke set raamstickers voor pasen. Deze statische stickers hebben geen lijmlaag en kunnen dus herplaatst en herbruikt worden.


Ook leuk om met de kinderen de ramen te versieren. De set bestaat uit losse onderdelen zodat je het raam naar eigen idee kunt versieren. De lente en natuurlijk het paasfeest staan weer voor de deur en dat mag niet ongemerkt voorbij gaan!


Paasei, paashaas, paaskuiken en nog veel meer. Leuke vintage raamstickers. Heb jij ook het voorjaar in je bol? En ben je van plan of al bezig om je huis voor de Paasdagen te versieren? Of ben je op zoek naar een leuke decoratie voor je etalage?


Raamstickers pasen

De raamstickers zijn dubbelzijdig en opnieuw te gebruiken. De stickers van Het Afdrukhuis zijn gegarandeerd een eyecatcher voor je winkel. Met de raamstickers pasen of kerst breng je eenvoudig de sfeer van de feestdagen in huis.


Omdat de raamstickers statisch zijn komen er geen lijmresten op het raam. Omdat de stickers dubbelzijdig zijn kun je ze vanaf binnen- en van buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts